Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » realme je postao TOP 4 brend u Evropi i zvanično je najavio dolazak realme GT serije sa AI funkcijama

realme, najbrže rastući brend pametnih telefona globalno, ostvario je značajan napredak na evropskom tržištu, zauzevši četvrto mesto među brendovima pametnih telefona u Evropi. Prema najnovijim podacima Counterpoint Research-a za prvi kvartal 2024. godine, realme je zabeležio impresivan rast od 59% u odnosu na isti period prošle godine.

Sky Li, osnivač i izvršni direktor kompanije realme, najavio je povratak GT serije na globalno tržište nakon dvogodišnje pauze. Ovog puta, realme je odlučan da napravi veliki uticaj na tržištu, sa ciljem da isporuči inovativne proizvode koji će uzdrmati tržište pametnih telefona.

GT se vraća sa ambicijom

U nedavnom intervjuu, Sky je izrazio maksimalno poverenje u uspeh na tržištu flegšip uređaja. Naglasio je da će sa nadolazećom GT 6 serijom, realme kao tehnološki brend koji najbolje razume mlade korisnike, nadmašiti sva očekivanja u svakom pogledu. Takođe, s obzirom na globalnu potražnju korisnika realme-a za povratkom GT serije, ne može se dozvoliti da ovo očekivanje ostane neispunjeno.

realme koristi svoje postojeće prednosti u performansama i odlučan je da napravi značajne korake u oblasti veštačke inteligencije. Kako realme brojevna serija nastavlja da postiže odlične rezultate, veruje se da će povratak GT serije pružiti korisnicima još više.

Novi “Flagship Killer”

Dugo očekivani GT 6 napravljen je da nadmaši prethodne GT proizvode, donoseći nove mogućnosti. Opremljeni nizom najmodernijih tehnologija, novi proizvodi iz realme GT serije pripremaju se da probiju granice performansi na svim poljima. Pored toga, novi proizvodi iz realme GT serije biće savršena kombinacija vrhunskog AI iskustva i napredne tehnologije, pozicionirani kao „New Flagship Killer powered by AI“.

AI predstavlja budući pravac razvoja industrije mobilnih telefona, te pojava ere AIGC-a pokreće novi talas ekspanzije tržišta, gurajući pametne telefone sa AI podrškom u novu fazu rasta. „Konkurencija u industriji će se premestiti sa hardvera na kombinaciju hardvera, softvera i ukupne tehnološke sposobnosti. AI postaje sledeće žarište žestoke konkurencije. AI slikanje, glas i interakcija biće tri glavna trenda u budućem razvoju AI-a,“ kaže Sky Li.

realme namerava da investira u AI inovacije i postane posvećeni popularizator AI-a. Sa svojim najnovijim izdanjem, realme će biti jedan od prvih brendova širom sveta koji će potpuno integrisati najmoderniju AI tehnologiju u svoje pametne telefone, fokusirajući se na slikanje i svakodnevne zadatke, te ostaje čvrsto posvećen pristupu koji se fokusira na korisnika, osnažujući mlade potrošače sa pristupačnim AI rešenjima.

© 2024 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela