Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » realme GT 6 „Flagship Killer“ predstavlja do sada najosvetljeniji ekran na svetu sa 6000 nita, ispod 1000€

realme, najbrže rastući brend pametnih telefona na svetu, sa zadovoljstvom najavljuje predstojeće lansiranje dugoočekivanog modela realme GT 6. Predstavljanje će se održati u Milanu, 20. juna, označavajući povratak GT serije i postavljanje novog standarda sa najosvetljenijim ekranom na svetu.

realme GT 6 predstavlja četiri ključna standarda za pravi flagship ekran: flagship osvetljenje, flagship tehnologiju, flagship zaštitu očiju i flagship iskustvo. realme GT 6 ne samo da ispunjava ove standarde, već ih i premašuje.

Flagship osvetljenje: Nova era tehnologije ekrana sa ultra svetlim ekranom od 6000 nita

Na premijernom predstavljanju u Milanu ovog juna, realme GT 6 uvešće revolucionarni napredak u tehnologiji ekrana pametnih telefona sa prvim ekranom sa 6000 nita. Ovo izvanredno dostignuće, omogućeno superiornim luminiscentnim materijalima, ne samo da pruža najsvetliji ekran ikada viđen na pametnom telefonu, već i značajno smanjuje potrošnju energije. realme GT 6 osigurava izuzetnu vidljivost i upotrebljivost čak i pod najjačim sunčevim svetlom, dok ostaje neverovatno efikasan.

Sa ključnom ulogom kvaliteta ekrana u korisničkom iskustvu, realme je dizajnirao GT 6 da se ističe u okruženjima sa intenzivnim sunčevim svetlom. Sposobnost održavanja vidljivosti u ekstremnim uslovima ne samo da povećava praktičnost, već i osigurava vrhunsko vizualno iskustvo za sve korisnike.

Pored impresivnog osvetljenja od 6000 nita, realme GT 6 uključuje poboljšanja specifična za igranje poput HDR i Pro-XDR tehnologija. Ove tehnologije pružaju širi spektar boja i nivoa osvetljenja. Kada je aktiviran, Pro-XDR poboljšava dinamički opseg za dublje crne i živopisnije boje, pružajući zaista očaravajuće iskustvo gledanja.

Opremljen senzorima koji kontinuirano prate ambijentalno osvetljenje, realme GT 6 se neprimetno prilagođava sa 10.240 preciznih nivoa osvetljenja, osiguravajući optimalne postavke ekrana u realnom vremenu, te različitim uslovima osvetljenja. Ova adaptivna svetlina, u kombinaciji sa ultra efikasnim upravljanjem energijom, izdvaja realme GT 6 kao pravog pionira u tehnologiji ekrana pametnih telefona.

Flagship tehnologija: 8T LTPO za glatkije vizuale i produženo trajanje baterije

Osim revolucionarnog ultra svetlog ekrana od 6000 nita, realme GT 6 dodatno poboljšava korisničko iskustvo sa naprednom 8T LTPO tehnologijom. Inteligentno prilagođavajući osvežavanje ekrana na osnovu sadržaja, LTPO značajno smanjuje potrošnju energije do 20%, nudeći uštede energije ekvivalentne povećanju kapaciteta baterije do 300mAh-a. Ovo produžava ukupne performanse baterije na nivo koji je ekvivalentan 5800mAh-a (5500mAh osnovno + 300mAh-a uštede energije), omogućavajući korisnicima dužu upotrebu uređaja bez žrtvovanja osvetljenja ili performansi.

8T LTPO tehnologija optimizuje upotrebu energije snižavanjem osvežavanja za statični sadržaj i povećavanjem za vizuale u brzim scenama. Ovo podešavanje omogućava korisnicima da uživaju u besprekornom skrolovanju, odzivnom gejmingu i produženom trajanju baterije, osiguravajući optimalnu ravnotežu između visokih performansi i energetske efikasnosti. realme GT 6 je odličan izbor za sve koji traže vrhunske vizualne performanse i impresivno trajanje baterije.

Flagship zaštita očiju: Ekran za zaštitu očiju sa AI funkcijom

realme GT 6 redefiniše iskustvo ekrana pametnog telefona dajući prioritet udobnosti očiju. Njegova inovativna 2160Hz PWM tehnologija zatamnjenja smanjuje naprezanje očiju, što je čest problem za mnoge korisnike pametnih telefona, posebno u uslovima slabog osvetljenja. Brzim pulsiranjem pozadinskog osvetljenja na frekvenciji 4,5 puta bržoj od većine pametnih telefona, realme GT 6 eliminiše treperenje, pružajući glatkiju, konzistentniju sliku koja je lakša za oči. Ova visoka frekvencija zatamnjenja takođe se inteligentno prilagođava okruženju korisnika, automatski prelazeći na DC zatamnjenje u svetlijim uslovima za optimalnu vizuelnu jasnoću.

Da bi se smanjilo naprezanje očiju, realme GT 6 poseduje AI sistem zaštite očiju koji inteligentno prilagođava postavke ekrana na osnovu obrazaca korišćenja i ambijentalnog svetla. Ovo uključuje suptilna podešavanja osvetljenja i temperature boje, posebno u uslovima slabog osvetljenja. Za noćnu upotrebu, specijalni režim spavanja automatski prebacuje ekran na toplije boje, usklađujući se sa prirodnim ritmovima tela za udobnije gledanje i bolji san.

Flagship iskustvo: Sertifikovani kvalitet performansi ekrana

realme GT 6 pruža izuzetno vizuelno iskustvo koje prioritet daje udobnosti očiju, što je potvrđeno sa četiri prestižna sertifikata vodećih industrijskih autoriteta: prvi svetski SGS petozvezdani sertifikat za Esport ekran, garantujući odzivnost za gejmere; prvi svetski SGS petozvezdani sertifikat za čitljivost na suncu, potvrđujući izuzetnu čitljivost u bilo kojem osvetljenju; prvi svetski SGS AI sertifikat za zaštitu očiju, dokazujući inteligentne funkcije za smanjenje naprezanja očiju; i TÜV Rheinland Flicker Free sertifikat za ekran bez treperenja, osiguravajući udobno gledanje čak i u uslovima slabog osvetljenja.

Ovi sertifikati, u kombinaciji sa inovativnim tehnologijama ekrana telefona, postavljaju realme GT 6 kao lidera u industriji pametnih telefona, postavljajući nove standarde za vizuelni kvalitet, performanse i udobnost korisnika.

Uskoro redefiniše očekivanja

realme GT 6 „Flagship Killer“, koji će biti predstavljen u Milanu, 20. juna, postaviće novi standard za ekrane pametnih telefona sa ultra svetlim ekranom od 6000 nita, jednim od najsvetlijih ekrana dostupnih na pametnom telefonu. Osim neuporedivog osvetljenja, napredni 8T LTPO panel osigurava glatko i odzivno vizualno iskustvo, dok maksimizuje trajanje baterije. Sa inteligentnom tehnologijom zatamnjenja za udobnost očiju i izuzetnim HDR performansama, „flagship killer“ realme GT 6 donosi jedan od najnaprednijih ekrana na tržištu.

© 2024 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela