Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Predstavljanje realme GT6 serije “Flagship Killer”: Najnoviji Snapdragon čipset, Buds Air6 Pro i AI Okrugli Sto


realme, najbrže rastući brend pametnih telefona na svetu, održaće globalni događaj 20. juna u Milanu, kada će predstaviti “flagship killer”, realme GT 6 seriju, zajedno sa slušalicama Buds Air6 Pro serije, sa najnovijom audio tehnologijom. Pored toga, događaj će obuhvatiti i diskusiju za okruglim stolom o razvoju veštačke inteligencije (AI).

Snapdragon 8s Gen 3 čipset

Prema poslednjim informacijama, realme GT 6 serija opremljena je najnovijim Snapdragon čipovima poznatim po performansama i efikasnosti. Na čelu je realme GT 6, koji pokreće najnoviji Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 čipset. Ovaj čipset postavlja novi standard sa izuzetnim rezultatom na benchmark testu, premašivši 1.650.000, što pokazuje njegovu snagu u pružanju neprevaziđene brzine i odzivnosti. U međuvremenu, realme GT 6T uvodi Snapdragon 7+ Gen 3 čipset, koji briljira u balansu između snage i efikasnosti, čineći ga idealnim za korisnike koji traže iskustvo bez kompromisa po pitanju trajanja baterije.

realme je uspostavio dugoročnu i stabilnu saradnju sa Qualcommom, te će Emiliano Sottani, viši direktor za marketing proizvoda u Qualcomm Europe, govoriti na događaju kako bi detaljno predstavio performanse novog čipseta. Prema zvaničnim podacima Qualcomm-a, Snapdragon 8s Gen 3 čipset nudi povećanje CPU performansi od 20% i povećanje GPU performansi od 15% u poređenju sa Snapdragon 8 Gen 1. Ovaj čipset u realme GT 6 predstavlja značajan iskorak u performansama i efikasnosti u okviru Qualcomm-ove linije proizvoda.

realme Buds Air6 Pro: Novi standard u audio tehnologiji

Pored lansiranja telefona, realme će predstaviti i realme Buds Air6 Pro, koji donose naprednu audio tehnologiju sa dualnim sistemom mikrofona sa feedforward i feedback konfiguracijama. Buds Air6 Pro efikasno detektuje i eliminiše spoljašnju i unutrašnju buku, a takođe, slušalice imaju i Smart Adaptive Noise Cancellation, čime se dinamički prilagođavaju nivoi redukcije u realnom vremenu, zarad optimizacije korisničkog iskustva.

Buds Air6 Pro poseduje Hi-Fi Quality Dual Driver sistem, koji se sastoji od 11mm bas drajvera i 6mm mikro-planarnog visokotonca. Ova konfiguracija osigurava dubok, bogat bas i kristalno jasne visoke frekvencije. Pored toga, slušalice podržavaju LDAC HD bežični prenos, nudeći trostruko veći bit rate od tradicionalnog bežičnog prenosa, uz Hi-Res Audio Sertifikat za imerzivno i detaljno audio iskustvo.

AI: Revolucija digitalnog života
Nakon lansiranja najnovijih proizvoda, realme, kao tehnološki brend koji je duboko usmeren na potrebe mladih korisnika, sarađivaće sa panelom tehnoloških influensera iz Indije, Jugoistočne Azije i Južne Amerike za zanimljivu diskusiju pod nazivom „AI: Revolucija digitalnog života.“
Ovaj okrugli sto ima za cilj da istraži kako AI tehnologija može pokrenuti inovacije, otključati kreativni potencijal i revolucionisati obrazovne i profesionalne puteve mladih ljudi širom sveta.© 2024 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela