Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Pogledajte kod poznatog svetskog influensera PhoneBuff kako je baterija HONOR Magic6 Pro izdržala test na -20℃


Kompanija HONOR, globalni tehnološki brend, uvodi potpuno novu, drugu generaciju silicijum karbonske baterije u HONOR Magic6 seriju. HONOR je započeo revolucionarnu inovaciju u tehnologiji baterija, ističući se kao prvi brend koji je primenio nove inovacije baterija iz drugih industrija na pametne telefone.

Poznati svetski tehnološki influenser PhoneBuff objavio je  video sprovođenja testa u kom je HONOR Magic6 Pro u zamrzivaču, na temperaturi -20℃ u njegovoj laboratoriji.

Ceo video možete pogledati putem sledećeg linka: https://www.youtube.com/watch?v=F1kLEGyo3X0

Takođe, objavljen je još jedan video na društvenim mrežama #DiscoverTheGalaxyByMagic# koji prikazuje kako se HONOR Magic6 Pro probija kroz stratosferu i stiže do galaksije u veoma hladnim uslovima.

Ceo video možete pogledati putem sledećeg linka: https://www.instagram.com/p/C2zCxeqLShx/]

HONOR Magic6 Pro, koji će biti predstavljen na MWC 2024, prošao je kroz seriju neverovatno ekstremnih izazova sa baterijama u različitim situacijama. Najnovija tehnologija baterija, druga generacija silicijum karbonske baterije, može postići odlične performanse trajanja u izazovima sa ekstremno niskim temperaturama. Sa ovakvom snagom tehnologije baterije, nema više briga o hladnim putovanjima kao što su skijanje ili planinarenje.

Kompanija HONOR je prvi proizvođač pametnih telefona koji je detaljno proučavao materijal negativnih elektroda na bazi silicijuma koji podiže gustinu snage i brzo punjenje na viši nivo, dok je Tesla, takođe, proučavao hemijsku strukturu silicijuma od 2016. godine. Ovo je, ujedno, i prva baterija sa samostalnim čipsetom koji dodatno poboljšava performanse baterije u svim scenarijima, posebno u uslovima niskih temperatura kao što je je -20℃, što će nadmašiti Samsung Galaxy S24 Ultra.

Za više informacija, pratite HONOR događaj 25. februara na MWC sajmu 2024.© 2024 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela