Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » POCO M4 5G donosi zabavu bez prestanka za sve fanove najnovije tehnologije

POCO, tehnološki brend popularan među mladim ljubiteljima najnovije tehnologije, predstavio je POCO M4 5G, model koji donosi 5G zabavu visokih performansi za sve one koji cene kvalitet.

Obezbeđujući obećanu 5G mrežu, najnoviji dodatak POCO liniji pruža korisnicima uglađeno i  prefinjeno iskustvo igranja igara, uživanja u video sadržaju, omogućuje im da se povezuju sa prijateljima na društvenim mrežama i još mnogo toga. Dizajniran za mlade trendsetere koji zahtevaju najbolji kvalitet i performanse, POCO M4 5G je zvezda 5G zabave sa procesorskom snagom i funkcionalnošću dinamičkog ekrana koja odgovara hiperpovezanom stilu života u pokretu.

„POCO je oduvek slušao potrebe savremenih mladih entuzijasta i pružio im iskustvo sa pametnim telefonima koji njihove živote čine povezanijim i zabavnijim. POCO M4 5G nudi najbolji mogući balans performansi i pristupačnosti, omogućujući životni stil 5G zabave novim generacijama širom sveta“, rekao je Angus Ng, šef marketinga proizvoda u POCO Global.

 

POCO M4 5G srbija

 

POCO M4 5G: Neprekidno iskustvo zabave

Za lagodnije iskustvo igranja igara na mobilnom uređaju ili striming, POCO M4 5G donosi ultra-brzu 5G mrežu korisnicima koji su usresređeni na vrednost zahvaljujući svom naprednom MediaTek Dimensity 700 procesoru1. Sa integrisanim 5G modemom i neverovatnom energetskom efikasnošću, obezbeđuje brže i pouzdanije veze na oba 5G SIM slota i bolju obradu podataka, tokom celog dana i noći. Brzo skladištenje i memorija dodatno osnažuju korisnike kraćim vremenom instalacije aplikacija, bržim prenosom velikih datoteka i lakšim svakodnevnim korišćenjem.

POCO M4 5G poseduje prepoznatljivi DinamicSwitch ekran sa pametnim ubrzavanjem osvežavanja ekrana sa 30Hz na 90Hz u zavisnosti od toga šta korisnik radi. Ovo obezbeđuje fluidnost i optimalno uživanje između različitih aktivnosti kao što su igranje igara, gledanje sporta, slanje poruka, kao i snimanje video zapisa uz uštedu energije i produženje trajanja baterije. Novi POCO pametni telefon dolazi sa baterijom velikog kapaciteta od 5.000 mAh i brzim punjenjem od 18 W koji sa lakoćom može da se nosi sa svakodnevnim zadacima2. Od dugotrajnog telefonskog poziva do otvaranja aplikacije za GPS lokaciju koja troši energiju, neće biti zabrinutosti zbog malo baterije. Veliki ekran od 6,58 inča novog pametnog telefona je takođe napravljen od neverovatno čvrstog Corning Gorilla stakla za dodatnu izdržljivost usred užurbanog načina života.

POCO M4 5G poseduje mladalačku i živopisnu estetiku. Ističe se po svom elegantnom dizajnu i mat pozadini sa prelepom teksturom koja dobro prianja i otporna je na mrlje, otiske prstiju i ogrebotine za dobar izgled koji traje. Kako bi vaše fotografije svaki put bile sve bolje, POCO M4 5G je opremljen nizom kamera sa dvostrukom pozadinom koji se sastoji od glavne kamere od 13 MP i senzora dubine od 2MP za detekciju u realnom vremenu. Telefon takođe dolazi sa širokim spektrom inovativnih funkcija i režima za fotografisanje i video snimanje sa AI-om koji pomažu korisnicima da uhvate svaki trenutak i podele svoj svet uz jasnoću i preciznost. Pomažući korisnicima da ostanu u kontaktu i izgledaju dobro dok to rade, novi POCO poseduje prednju kameru od 5 MP koja je savršena za selfije i video pozive.

POCO M4 5G dolazi u tri boje: Power Black, Cool Blue i POCO Yellow, u varijantama: 4GB + 64GB i 6GB + 128GB.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela