Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Otkrijte misterije minijaturnog sveta pomoću makro kamere nove Huawei Pura 70 serije

Cilj fotografije više nije samo puki čin dokumentovanja. Želimo žive uspomene koje mogu da izraze svu veličanstvenost uhvaćenog trenutka. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji sada možemo da odemo dalje od onoga što ljudsko oko može da vidi, otkrivajući nedostižne daleke predele i detalje čuda prirode na makro nivou. Predstavljajući svoj najnoviji patent – Ultra Lighting Macro Telephoto kameru, Huawei je korisnicima konačno omogućio da iskuse fotografiju visokog nivoa zumiranja na kameri pametnog telefona. Pokrenuta sa novom serijom Huawei Pura 70 modela, Ultra Lighting Macro Telephoto kamera menja igru u mnogim aspektima, omogućujući najsjajnije fotografije samo jednim pritiskom na dugme.

Proširite vidokrug uz Telephoto Zoom scene

Huawei Pura 70 Pro i Huawei Pura 70 Ultra dolaze sa Lightning Macro Telephoto kamerom koja je opremljena kliznim zumom za udaljene perspektive, stvarajući izuzetno jasne slike. Takođe je opremljena najvećim periskopskim telefoto otvorom u industriji od F2.1 – omogućavajući rekordan unos svetlosti koji poboljšava kvalitet telefoto slike.

Ovo takođe znači da korisnici mogu da uživaju u full HD fotografiji na svakoj žižnoj daljini. Ultra Lighting Macro Telephoto kamera na Huawei Pura 70 Ultra ide korak dalje sa svojim opsegom zuma 200x. Ovo je velika prednost, posebno na putovanjima, jer funkcija telefoto kamere omogućava korisnicima da zumiraju užurbane gradske aktivnosti sa velike udaljenosti, detalje moderne arhitekture i ulične infrastrukture.

Huawei Pura 70 Ultra takođe dodaje novi režim „Poboljšaj fotografije“, koji koristi mehanizam visokog kvaliteta za spajanje informacija na različitim žižnim daljinama i rezolucijama, kako bi se stvorila fotografija visoke definicije, od 25 MP, sa poboljšanim detaljima. Ultra Lighting Macro Telephoto kamera je nedavno dobila priznanje od strane recenzenta DXOMARK, koji je ocenio zum kamere sa impresivnom ocenom od 164. Recenzenti su bili posebno impresionirani „prijatnom perspektivom i oštrim slikama“ makro funkcije kamere. Takođe je primećen visok nivo detalja proizvedenih telefoto zumom u svim testiranim opsezima, kao i nizak nivo buke čak i u uslovima slabog osvetljenja.

Besprekorna Macro fotografija

Pored toga, sa funkcijom Ultra Lighting Super Macro kamere, korisnici mogu da fotografišu predmete do 5 cm blizine, sa oštrim fokusom. Uz to, kameru pokreće super makro funkcija zumiranja od x35, koja omogućava da se mikroskopski detalji zabeleže uz besprekornu jasnoću.   Tako, primera radi, držanjem kamere blizu malog objekta, pokretanjem funkcije zumiranja, moguće je otkriti najsitnije detalje, poput savršeno definisanog obrisa mrava koji visi sa latice ili čak zrnaste teksture rđe na metalnom stubu.

Ultra Speed opcija fotografisanja: da ništa ne promakne vašem oku

Huawei Pura 70 Pro i Ultra Lighting Micro Telephoto kamera podržavaju najnoviju revolucionarnu funkciju Ultra Speed Snapshot, koja korisnicima omogućava da fotografišu udaljene objekte koji se kreću velikom brzinom. Ovo je omogućeno pomoću XD Motion Engine-a, koji koristi vraćanje pokreta da bi prikazao detalje subjekata u pokretu, ne propuštajući nijedan dragoceni trenutak.  Tako je, primera radi, moguće čak i sa tribina snimiti fotografiju trkačkog automobila koji juri na stazi. Jednostavnim zumiranjem objekta u pokretu dobija se fotografija koja efikasno zamrzava trkački automobil i čini ga nepomičnim, uz mogućnost prikazivanja detalja vozila. Čak i automobili koji se kreću brzinom od 300 km/h mogu da se fotografišu uz pomoć ove funkcije koja menja pravila igre, pružajući korisnicima do sada neslućene mogućnosti u eksperimentisanju prilikom fotografisanja.

© 2024 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela