Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Novi telefon premium klase: Tesla Smartphone 9.1

Dugo očekivani naslednik prvog Tesla pametnog telefona iz premium segmenta je napokon stigao – kompanija Comtrade je danas predstavila Smartphone 9.1. Ovaj uređaj ispunjava očekivanja onih kojima je važan svaki detalj i žele samo najbolje: moćni procesor u savršenom skladu sa radnom memorijom velikog kapaciteta, fotografije vrhunskog kvaliteta, zavidan nivo autonomije, potpuni multimedijalni doživljaj i još mnogo toga.

 

Slika govori više od hiljadu reči

Tesla Smartphone 9.1 dolazi sa vrlo kvalitetnim LTPS ekranom od 5,5 inča, karakterističnim po izuzetno brzom odzivu na komande, ali i odličnom prikazu na otvorenom, zahvaljujući GFF full lamination tehnologiji i snažnom pozadinskom osvetljenju. Rezolucija od 1920*1080 piksela garantuje vrlo jasnu i detaljnu sliku sa oštrim prikazom. Miravision tehnologija omogućava podešavanje boja shodno potrebama korisnika, a funkcija automatskog podešavanja osvetljenja štedi bateriju tako što ostvetljenost ekrana prilagođava spoljnim uslovima, za impresivan prikaz u svakoj situaciji. Tesla Smartphone 9.1 poseduje još jednu novinu – Eye protection opciju. Njenim pokretanjem aktivira se filter za plavu boju čime se smanjuje opterećenje očiju prilikom gledanja u ekran. I to nije sve, jer zahvaljujući zaštiti od grebanja, ali i zaštitnoj foliji i silikonskoj maski, rizik od oštećenja je smanjen na minimum.

 

tesla_9.1_Agroup3

 

Moćni procesor za moćne performanse

Moćni osmojezgarni 64-bitni procesor obezbeđuje brzo i kvalitetno izvršavanje zadataka bez ikakvih zastoja. Njegova savršena usklađenost sa radnom memorijom od 4 GB obezbeđuje visoku efikasanost u radu, pri čemu simultana upotreba velikog broja aplikacija ne predstavlja nikakav problem. Zahvaljujući Mali T860 grafičkom procesoru, multimedijalni doživljaj je na najvišem mogućem nivou, a igranje i najzahtevnijih igrica teče veoma glatko.

 

Android 7 Nougat operativni sistem

Tesla Smartphone 9.1 opremljen je aktuelnim operativnim sistemom Android 7.0. Njegova savršena optimizacija omogućava maksimalnu uštedu baterije pri obavljanju svakodnevnih zadataka. Funkcija „Data Saver“ obezbeđuje racionalniju upotrebu mobilnih podataka putem isključivanja pozadinskog rada aplikacija. Tu je i Dual screen opcija koja obezbeđuje podelu ekrana i paralelni rad u dve aplikacije, a funkcija brzog prebacivanja između dve poslednje korišćene aplikacije značajno olakšava i ubrzava rad.

 

Dual cameras tehnologija

Sa ponosom ističemo da Tesla Smartphone 9.1 jedini u svojoj cenovnoj kategoriji koristi revolucionarnu Dual cameras tehnologiju, tako da vrhunske fotografije više nisu rezervisane samo za vlasnike profesionalnih foto aparata. Uz dve kamere (13 i 2 megapiksela) sada je moguće snimiti dve pozicije iste scene pri čemu će objekat koji je u fokusu biti izoštren, a ostatak zamagljen, za profesionalni rezultat bez napora. Kada se iskombinuju, dve kamere mogu da obuhvate više prostora i širi kadar, ali to nije sve, jer tu je i prednja kamera od 8 megapiksela, za najbolje selfije.

 

Baterija koja neće izneveriti

Tesla Smartphone 9.1 odlikuje kvalitetna baterija kapaciteta 3.000 mAh, a odlična optimizacija sistema omogućava dodatno produženu autonomiju, čak 50% dužu u odnosu na prethodnu verziju. Pored toga, Quick Charge funkcija omogućava veoma brzo punjenje onda kada je to najpotrebnije, jer samo za sat vremena, Tesla Smartphone 9.1 dostiže 50% svog kapaciteta.

 

Bezbednost na najvišem nivou

Tesla Smartphone 9.1 opremeljen je senzorom za otključavanje telefona putem otiska prsta. Senzor prepoznaje otisak u vrlo kratkom roku uz veoma visoku preciznost, pa je praktično nemoguće da iko osim vlasnika pristupi sadržaju telefona. Senzor je smešten na prednjoj strani telefona što je veoma zgodno kada se telefon nalazi na stolu.

Fingerprint senzor nalazi se na tasteru koji je multifunkcijski – pored otključavanja, taster nudi i pregled trenutno dostupnih aplikacija, kao i mogućnost povratka u glavni meni pritiskom ili vraćanje korak unazad putem laganog dodira.

 

Tako lagan, a tako moćan

Uz premium kvalitet ide i premium dizajn kojim Tesla Smartphone 9.1 mami poglede. Kućište je izrađeno od legure aluminijuma, debljine svega 7,08 mm i veoma lagano s obzirom na veliki ekran – svega 150 grama. Cela prednja strana telefona izrađena je od stakla, što dodatno naglašava njegovu eleganciju, dok srebrna boja asocira na čisti luksuz.  

 

Dual SIM i 4G prenos podataka

Uz podršku za 2G/3G/4G vezu pristup internetu je brži, uz veće brzine prenosa podataka i bolju pokrivenost signalom. Izuzetno dobra 4G podrška omogućava kvalitetan i stabilan signal, bolju saradnju sa ovim mrežama u inostranstvu, kao i pristup novim tehnologijama onog trenutka kada ih operateri omoguće. Pored toga, tu je i Dual SIM funkcija koja omogućava upotrebu dve SIM kartice. Zahvaljujući tome, možete potpuno da odvojite privatno od poslovnog i uštedite tokom putovanja koristeći lokalnu SIM karticu.

 

Premium pogodnosti

Od Tesla “Servisa na poziv”, preko zakazivanja popravke koja se obavlja za samo sat vremena, do osiguranja za slučaj oštećenja ekrana, izbor Tesla Smartphone-a 9.1 praćen je premium pogodnostima. I ne samo što će korisnici biti sigurni u svoj uređaj, već ove pogodnosti upućuju na zaključak da je i sam proizvođač siguran u njegov vrhunski kvalitet. Više informacija možete pronaći na www.tesla.info/sr/pogodnosti

Navedene premium pogodnosti važe isključivo za tržište Srbije.

I to nije sve…

Tesla Smartphone 9.1 ima notifikacionu LED lampicu koja signalizira propuštene pozive, poruke i druga obaveštenja. Gde god da se nalazite GPS vas neće izneveriti, a uz a-GPS i GLONASS podršku precizno navođenje do željene lokacije je zagarantovano.

I tu nije kraj, jer Tesla Smartphone 9.1 dolazi za redizajniranim ikonicama koje unose svežinu u korisnički interfejs čineći ga preglednijim i lepšim, a novi logo još snažnije ističe ime koje ponosno nosimo.

Takođe, galerija ovog telefona nudi visokokvalitetne fotografije prirodnih lepota zemlje i regiona, a koje je specijalno za brend Tesla kreirao renomirani fotograf Dušan Stojančević. Isti autor je pripremio i video materijale koji vas prenose u neke od najlepših predela Srbije – Kopaonik, Drvengrad, Vlasinsko jezero, Resavska pećina, Zlatibor, Đavolja Varoš… Prepustite se umirujućoj muzici i osetite kako se jedan dan u Srbiji rađa, protiče i završava, a kao dodatnu zanimljivost, pogledajte neverovatni video u kojem umetnica Kseniya Simonova oslikava predivne predele i razne likove u pesku.

Ali čak ni to nije sve, jer su vrhunski domaći kompozitori kreirali jedinstvene, zanimljive i dopadljive ringtonove po kojima će telefoni Tesla biti posebno prepoznatljivi.

www.tesla.info

 

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela