Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Novi proizvodi u Wiko Vew paleti

Nastavljajući iskustvo doživljaja na izrazito-širokom ekranu, View2 Go i View2 Plus se odlikuju oblikom ekrana 19:9 u kombinaciji s izdržljivom baterijom i izrazito snažnim performansama.

Jedinstven dizajn

Ono čime se View2 Go i View2 Plus ističu jeste elegantni i novi oblik njihovih Fullscreen displeja. Prateći trendove oblika ekrana, ovaj novi dizajn pruža korisniku veću raznovrsnost izbora iz View2 Kolekcije. View2 Go se može pohvaliti svojim izvanrednim izgledom i osećajem te se odlikuje efektom reflektujućeg ogledala u 4 izvanredne boje dok View2 Plus ističe čvrsto izduženo telo obučeno u svetlucavu staklastu obradu. Oba su uređaja dostupna u Supernovi, posebnoj gradaciji nijansi koje su obično dostupne samo za luksuzne pametne telefone.

Potpun duboki doživljaj. Jednostavno rukovanje.

Zato što je na vašem pametnom telefonu sve u ekranu, dizajn s izvanrednim 19:9 fullscreen displejom se ističe! Time se dobija još više korisnog prostora na ekranu smeštenog u pametnim telefonima koji pristaju udobno u vaš dlan. Dizajniran takođe kako bi se postiglo više na fullscreen ekranu, prilagođen Korisnički interfejs staje precizno na celi ekran. Rezultat je korisnost i izvanredna zabava s najjačim doživljajem u svim sadržajima aplikacija. Od filmova i igrica do Instagrama i blogova, doživećete iskustvo izrazito širokog ekrana koje je sada zaista pristupačno.

Snažne i pouzdane performanse

Ispod pokrivača, skriveni su snažni Qualcomm Octa-Core procesori, s podrškom od 3GB RAM-a na View2 Go i 4GB RAM-a na View2 Plus. Time će Vaše iskustvo ostati i nadalje glatko i besprekorno kod prelaženja s jedne aplikacije na drugu. Snaga koja traje omogućava vam uživanje na celom ekranu do maksimuma! Oba uređaja napaja 4000 mAh baterija. Time se u kombinaciji s procesorom osigurava minimalna potrošnja snage. Od filmova i igrica, do poruka e-pošte i melodija, uređaj je spreman za zahtevnog korisnika. Računajte na celodnevnu intenzivnu upotrebu sa samo jednim punjenjem.

Wiko_IFA2018_View2 PlusZadivljujući kvalitet fotografija

Snimajte i podelite izvanredne fotografije na društvenim mrežama koje pozivaju gledaoce da se vrate i traže više, s izvanrednim iskustvom kamere. View2 Go dolazi s 12MP zadnjom kamerom pomoću koje živopisno prenosi vašu priču s emotivnim iskustvom. Otiđite dalje i snimite svaku scenu u verodostojnim bojama s 12MP profesionalnom zadnjom kamerom na uređaju View2 Plus. Oba su uređaja opremljena Sony IMX486 senzorom kamere koji hvata visoku razinu detalja. Proširite vašu snagu izražavanja uz pomoć UI obrađivanja slike.

Posebno dizajnirana aplikacija vam omogućava pametno prepoznavanje i prilagođavanje zahteva podešavanja. Time se poboljšava kvalitet i preciznost u Beauty face ili HDR funkcijama i unapređuje otkrivanje lica i tela u modovima Live Portrait blur i Dual camera Artistic blur2.

Slabo svetlo vas neće zaustaviti!

Istaknuta 1.25 μm veličina piksela i Auto fokus otkrivanja faze na oba uređaja ispravljaju tamna okruženja, budući da većinu svetla upija senzor, za postizanje blistavih i oštrih fotografija. Snimajte bez muke zahvaljujući funkcijama pametne kamere. Trenutna obrada višestrukih frejmova i Izostanak zamagljivanja rade skladno i automatski smanjuju zamagljivanje i smetnje. Osiguravaju jasno ocrtavanje slike, uprkos rukama koje drhte i subjektima u pokretu, čak i na slabom svetlu.

Profesionalni klipovi, spreda i otpozadi

Snimite uglađenije video zapise sada takođe sa prednje strane2! Obe kamere, za selfije i stražnja kamera, opremljene su FHD Video stabilizacijom zajedno s Vidhance3 tehnologijom, koja briše neželjeno drhtanje za postizanje postojanih snimaka. Budite i vi kao profesionalci i dodajte filmske efekte. Izrada brzih scena pomoću Ubrzanog snimanja ubrizgava svežu energiju vašim video klipovima. Što može biti delotvornije za stvaranje intenziteta od Usporenog snimka2!

Kreativni filteri u stvarnom vremenu

Obucite modne detalje poput šešira i sunčanih naočara, ili se maskirajte u maske životinja pomoću super zabavnih Živopisnih AR filtera za fotografije, selfije i video zapise. Nijansa boje dodaje onaj ekstra dodir pomoću Živopisnih filtera.

Sve u Google fotografijama

Kao stvoren za zaljubljenike u kameru, Google PhotosTM5 će postati dom vaših fotografija i video zapisa, s automatskom organizacijom i mogućnosti pretrage prema mestu i predmetima. Izmenite fotografije klikom; dodajte filtere, zamaglite pozadinu, isecite ih ili okrenite. Napravite sigurnosnu kopiju vaših fotografija i uspomena uz pomoć besplatnog, neograničenog čuvanja visokog kvaliteta, te ćete ih uvek lako pronaći i podeliti.

Prilagođena dodatna oprema

Odabir modernih, prilagođenih dodataka dostupan je radi udobnosti i stila. Elegantna pametna navlaka odlikuje se uglađenim prozorom za brzu kontrolu muzike i odgovaranje na pozive. Pruža udoban prikaz radi jednostavnog brzog pregleda notifikacija. Dizajniran da ostavi utisak na svakoga, odlikuje se živahnom, neo-retro, modernom tekstilnom navlakom u bojama Tamno Siva i Tamno Bleen. Tanka tvrda zadnja navlaka štiti vaš uređaj i pruža osećaj ugodnog mekog dodira. Zaštitno kućište je istovremeno čvrsto i ima dvostruke namene. Njegov podignut okvir ekrana i odbojnik koji štiti od udaraca garantuju idealnu zaštitu sa zadnjom tvrdom prozirnom navlakom. Odbojnik služi takođe kao ergonomski prihvat! I najzad, izrazito otporno staklo poseduje zaštitu protiv otisaka prstiju, s 2.5D dizajnom koje osigurava besprekorno pristajanje i osetljivost dodirnog ekrana.

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela