Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Nokia XR20 telefon dostupan u Srbiji

Kompanija  HMD Global, dom Nokia telefona, danas je najavila dostupnost Nokia XR20 pametnog telefona u Srbiji. Napravljen da preživi sve što život može da stavi pred njega, Nokia XR20 može da izdrži mnogo više nego što biste ikada od njega očekivali.

Nokia telefoni su izrađeni sa uverenjem da tehnologija treba da traje duže; najnoviji pametni telefon, otporan na sve što život može da stavi pred njega je napravljen da traje uz otpornost zasnovanu na vojnim standardima uparenu sa četiri godine mesečnih bezbednosnih ažuriranja, tri godine najnovijih ažuriranja softvera, tri godine garancije i 5G mrežom koja je spremna za budućnost.

 

0001 nokia xr20 cena

 

Stephen Taylor, direktor marketinga u kompaniji, HMD Global izjavio je: „Prosečna osoba ošteti svoj pametni telefon u roku od samo 10 nedelja od trenutka kupovine. Ukupni troškovi zaštitnih maski, popravki i garancija mogu biti visoki, što dovodi do ranije zamene uređaja. Napravili smo Nokia XR20 da bude izuzetno izdržljiv kako bismo eliminisali ove dodatne troškove i motivisali ljude da koriste svoj pametni telefon duže.“

Vlasnici Nokia XR20 telefona više ne moraju da brinu o tim trenucima u kojima im srce stane kada njihov telefon padne na pod sa ekranom okrenutim nadole. Napravljen od Gorilla Glass Victus stakla, on je četiri puta otporniji na ogrebotine od konkurencije. Osim toga, pametan dizajn Nokia XR20 telefona obezbeđuje da možete da uživate u dobroj vidljivosti pri direktnoj sunčevoj svetlosti i da ga lako koristite čak i sa mokrim rukama i rukavicama.

Nokia XR20 – 5G telefon koji je napravljen za izazove svakodnevnog života

Izdržljiv je i na terenu i van njega

Napravljen da izdrži žestoke temperature, ovaj uređaj će vas pratiti na svim vašim porodičnim avanturama, od sunčane plaže na užarenoj temperaturi od 55°C, do ledenih skijaških staza na temperaturi od -20°C. Za sve avanturiste, ili samo one koji su pomalo nespretni, novi telefon takođe može da preživi najstrmije padove do 1,8 metara i čitav sat pod vodom. Takođe, ukoliko se uprlja, možete dobro da ga operete vodom i sapunom.

Izdržljivost i trajnost

Spreman za budućnost i otporan na sve izazove koje život može da stavi pred njega, Nokia XR20 dolazi sa mesečnim bezbednosnim ažuriranjima najdužim ikada od svih Nokia telefona – četiri godine – i sa do tri godine ažuriranja softvera.

Uz bateriju koja traje do dva dana, takođe može dugo da radi uz samo jedno punjenje, ali ukoliko vam je potrebno da ga brzo napunite, podržava 15W Qi bežično punjenje i 18W brzo punjenje.

Foto-finiš

Za uspomene kojih zauvek želite da se sećate, pouzdana dvostruka kamera od 48MP sa ZEISS optikom će vam obezbediti beleženje fenomenalnih portreta ili širokih kadrova pejzaža. Osim toga, uz dva blica više nikada nećete biti u tami.

Potpuno novi SpeedWarp režim vam omogućava da zabeležite avanture u vidu kompaktne, uzbudljive montaže. Nokia XR20 telefon pouzdano beleži sva bitna porodična sećanja – čak i ako ste u igralištu sa peskom ili u avantura parku, vaši snimci će izgledati stabilno sa Action Cam režimom. A što se tiče trenutaka koje želite da snimite kako biste ponovo mogli da ih proživite, OZO prostorni zvuk uz poništavanje šuma koji proizvodi vetar će obezbediti da vaši video snimci zaista predstavljaju sam trenutak, bez bilo kakvih neželjenih zvukova koji ga prekidaju. Kada želite da zvuk doseže dalje, OZO Playback će biti tu da ga proširi uz pomoć izuzetno glasnih zvučnika.

Potpuno novi Nokia XR20 telefon je dostupan u Srbiji u boji Granite Grey i memorijskoj konfiguraciji 6/128GB po preporučenoj ceni od 69.999 RSD. Za više informacija o Nokia XR20 telefonu posetite lokalni veb-sajt.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela