Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Nokia telefoni u željno iščekivanom Džejms Bond filmu „Nije vreme za umiranje“

Izlazeći u susret potrebama najzahtevnijih klijenata na svetu – 00 agenata – izuzetni Nokia pametni telefoni sa nordijskim dizajnom, uključujući i dobro poznati Nokia 3310 telefon, pojavljuju se u 25. filmu o Džejmsu Bondu, Nije vreme za umiranje (No Time To Die), koji će se u Srbiji prikazivati od 7. oktobra.

 

Nokia XR20 (7)

 

Nokia telefoni su napravljeni da traju zahvaljujući njihovom prepoznatljivom kvalitetu izrade, vodećim bezbednosnim ažuriranjima i nadogradnjama AndroidTM operativnog sistema, što ih čini savršenim telefonom, čak i za agenta 00. Snažan, izdržljiv i otporan na sve izazove koje život može da stavi pred njega, novi Nokia XR20 telefon može da izdrži ekstremno visoke temperature od 55° C ili ledena skijališta od –20° C, ili čak i da podnese padove sa visine do 1,8m, kao i do jedan sat pod vodom.

Spreman za budućnost, kao i na sve što život može da stavi pred njega, Nokia XR20 je napravljen da traje i može se pohvaliti najdužim ikada mesečnim bezbednosnim ažuriranjima kada je reč o Nokia telefonima – četiri godine – i do tri godine ažuriranja softvera. Sa baterijom koja traje do dva dana, takođe će da ispuni svaki zadatak uz samo jedno punjenje. Nokia telefon je jedini gedžet koji vam je potreban.

Novi Nokia XR20 telefon u Srbiji će biti dostupan od početka novembra u boji Granite Grey i konfiguraciji 6/128 GB.

 

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela