Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Neka vaš idealan poklon za predstojeće praznike bude pametan telefon sa vrhunskom kamerom

Sezona praznika je u toku, a novi pametni telefon često je savršen poklon. To nimalo nije začuđujuće, s obzirom da se elektronski uređaji svrstavaju među najomiljenije božićne i novogodišnje poklone: prema istraživanju koje je sproveo Statista, 15% učesnika u anketi planira da pokloni tech uređaje porodici i prijateljima. Prema drugoj anketi koju je sprovela agencija  iconkids & youth  čak 19% dece koja su učestvovala u anketi, stavilo je pametan telefon na vrh svoje liste želja.

Ali izbor je širok, a kriterijumi za odabir toliko raznoliki da pretraga može biti komplikovana. U želji da se pomogne u pronalaženju savršenog saputnika, vivo nudi izbor pametnih telefona koji odgovaraju svim ukusima, potrebama i budžetima!

 

vivo Y76 cena

 

Ultra tanak Y76 za porodicu i prijatelje sa užurbanim načinom života

Sa samo 7,79 mm, moderan Y76 5G ima najtanje kućište u vivo Y seriji i savršen je uređaj za ljude koji imaju užurban životni stil i potrebu za uređajem koji ne zauzima mnogo prostora kada putuju. Zahvaljujući tehnologiji bryog punjenja od 44W, ovaj pametni telefon se brzo puni, tako da niko neće propustiti mejl ili najnovije vesti tokom putovanja u inostranstvo. Ako želimo ovekovečiti savršene zalaske sunca na poslovnom putu, tu je kamera od 50 MP koja olakšava snianje nezaboravnih trenutaka. Iznenadite svoju porodicu i prijatelje tankim, modernim Y76 pametnim telefonom.

X80 Pro, premium pametni telefon za korisnike koji traže najbolje

Zahvaljujući sistemu kamera koji je vivo razvio u saradnji sa proizvođačem optike ZEISS, X80 Pro je pravi izbor za korisnike koji se oduševljavaju fotografijom i kojima pametni telefon predstavlja više od običnog alata za komunikaciju. ZEISS T* premaz kod modela X80 Pro smanjuje odsjaj i pruža verodostojan i autentičan izgled. Korisnici će takođe moći da iskoriste brojne ZEISS originalne foto i video režime kako bi bili sigurni da pozadina, predmeti i prizori njihovih snimaka izgledaju najbolje. Najsavremeniji X80 Pro karakteriše revolucionarni, ultra-bezbedni senzor otiska prsta, uključujući opciju brzog i lakog otključavanja za prethodni izbor aplikacije. Njegova tehnologija brzog punjenja od 80W takođe omogućava punjenje baterije sa 0 na 100% za 36 minuta!

V21 za ljubitelje selfija fotografija

Vaši prijatelji, braća i sestre su pravi ljubitelji selfija? Onda je V21 pametni telefon savršen poklon, koji čini snimanje selfija još zabavnijim. Ističe se inteligentnom selfi kamerom sa rezolucijom od 44 megapiksela, koju podržava jedinstvena tehnologija optičke stabilizacije slike, omogućavajući svima da snime odlične selfije, i danju i noću. Različite funkcije, kao što su AI režim noćnog portreta i pametan sistem prednjeg dvostrukog blica, podižu snimanje selfija na viši nivo.

Za ljubitelje zabave koji žele da naprave savršen snimak: X80 Lite

Za sve ljubitelje zabave koji vole da izlaze noću i ispoljavaju svoju kreativnost, X80 Lite nudi odlične performanse kamere sa zadnjom kamerom od 64 MP i prednjom kamerom od 50 MP, koje omogućavaju savršene snimke čak i noću. Pametna tehnologija snimanja vraća zabavu – od fotografisanja prijatelja i porodice do snimanja njihovih nezaboravnih trenutaka u noćnom izlasku. I obratite pažnju na dizajn! Privlači poglede na svakoj zabavi svojom mogućnošću da menja boju u Sunrise Gold verziji. Dostupan i u Diamond Black verziji, X80 Lite je savršen božićni i novogodišnji poklon za prijatelje i članove porodice koji su kreativni.

Oznake:
© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela