Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Ne samo uređaj, već i odraz vašeg modnog ukusa – Huawei Y serija

Ozbiljno se zapitajte – šta bismo radili bez svojih pametnih telefona? Postali su mnogo više od sredstva za slanje tekstualnih poruka i javljanje porodici. Oni su naši zabavni centri, naš prozor u svet šale, ali pre svega, oni oslikavaju nas same.

 

Y_Bokeh

 

Naravno, telefoni su nam potrebni da bismo slali poruke i upućivali pozive, ali širom sveta se pročula priča o novoj seriji telefona zbog koje su tinejdžeri ostali bez daha! Huawei Y serija sadrži veliki broj opcija za uživanje u zabavnom sadržaju, stvorena da odgovori na njihove potrebe. Novi FullView displej sa odličnom rezolucijom i moćni zvučnici donose najbolje iskustvo igranja igrica i gledanja video snimaka ikada. Ako stavite slušalice, Huawei Histen tehnologija će vam pružiti kružno zvučno iskustvo, kao da ste na koncertu.

Možete čak i da se povežete sa telefonima svojih prijatelja. Pustite istu pesmu u isto vreme kako biste pojačali zvuk, ili prosledite različitu pesmu na svaki telefon. Kada želite da se zabavite uz svoju omiljenu muziku, koristite Huawei karaoke režim rada i dobićete povratne informacije u stvarnom vremenu, koje će vam pomoći da unapredite svoje veštine pevanja.

Želite da uslikate savršen selfi i da izazovete divljenje na društvenim mrežama svojom izuzetnom fotografijom? Blic za slikanje selfija koristi osvetljenje profesionalnog kvaliteta koje ističe vašu najbolju stranu. Ali to nije sve, prednja kamera od 5MP automatski prilagođava osvetljenje u zavisnosti od vašeg okruženja, čime se dobija najbolji tonalitet boje lica. Ako svom selfijima želite da dodate malo magije, možete da koristite čak i unapred instalirane filtere za dodavanje AR efekte i pozadinu po vašoj želji.

Huawei Y serija, pored izvrsne fotografije, omogućava i opciju za otključavanje telefona prepoznavanjem crta lica. Dovoljan je samo kratak pogled ka ekranu, i telefon iz Huawei Y serije će upotrebiti algoritme za prepoznavanje crta lica da otključa vaš telefon.

Zbog režima rada za igranje igrica, moćne prednje i zadnje kamere, neverovatnog zvuka i velikog HD+ ekrana od 5,7 inča, pomislili biste da ćete stalno morati da imate punjač pri ruci. Nema potrebe za time – Huawei Y serija ima baterije većeg kapaciteta i veću memoriju, tako da zabava nikada ne prestaje!

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela