Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Najtanji Motorolin premijum telefon sada može da se kupi u Srbiji

Najnoviji član Motoroline premijum porodice, edge 30, sada je dostupan u Srbiji po ceni od 49.990 rsd. Sa debljinom od 6.79mm, edge 30 je najtanji 5G smartfon u svojoj klasi koji dolazi sa pregršt zapanjujuće tehnologije, dok izuzetno tanko kućište poseduje i specifičan izgled zahvaljujući dijamantskim šarama koje se menjaju kako se telefon pomera i pružaju posebnu kompleksnost i dubinu ovom uređaju.

 

2022_Motorola edge 30_BasicPack_Aurora Green_Frontback

 

Motorola edge 30 donosi značajno unapređenje performansi zahvaljujući Snapdragon 778G+ mobilnoj platformi koja omogućava brzo preuzimanje sadržaja sa interneta, gejming bez ikakvog zastoja i savršen rad svih aplikacija bez ikakvog zastajkivanja. Najnoviji edge opremljen je i sa 8GB radne i 128GB interne memorije koji se staraju da telefon u svakom trenutku radi brzo i prati ritam korisnika, ma koliko zahtevan on bio.

Na zadnjoj strani telefona ističe se 50MP ultra-široki senzor uparen sa 32MP prednjom kamerom i Motorolinom najnaprednijom 50MP kamerom visoke rezolucije koja koristi novi premijum standard za autofocus – Instant All-Pixel Focus. Dok tradicionalne fokus tehnologije koriste oko 3% piksela, Instant All Pixel Focus koristi 100% piksela kako bi pružio brze i preciznije performanse u svim svetlosnim uslovima i omogućio korisnicima da slikaju sa 32X više fokusirajućih piksela.

Posebno je izdvaja i mogućnost beleženja oštrih detalja po dnevnom svetlu, a dok se mrak polako spušta, kamera propušta više svetla kombinujući svaka četiri piksela u jedan veliki Ultra Pixel. Plus, optička stabilizacija slike (OIS) eliminiše neželjena podrhtavanja kako bi fotografije bile jasne i oštre.

Za savršen izgled svake slike, omiljenog filma ili igre stara se i 6.5” OLED displej sa 144Hz osvežavanjem ekrana i HDR10+ tehnologijom koji pruža unapređen raspon boja, osvetljenje, preciznost boja i nivoe kontrasta za savršeno iskustvo gledanja svih tipova sadržaja.

Sve ove performanse ne znače i kraće trajanje baterije. Motorola edge 30 opremeljena je baterijom kapaciteta 4040mAh koja je posebno kreirana kako bi pružala podršku svim naprednim mogućnostima sa kojima edge 30 dolazi. A u slučaju potrebe za dodatnom energijom, TurboPower 30 brzo punjenje se stara da nakon samo nekoliko minuta punjenja telefon bude spreman za sate i sate dodatnog rada.

Motorola edge 30 može se kupiti i kod operatora Yettel uz mobilne pakete.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela