Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Najnoviji modeli HONOR telefona dostupni u Srbiji

Honor, vodeći e-brend pametnih telefona danas je objavio da će najpovoljniji pametni telefoni dizajnirani za korisnike koji vole dobru zabavu i koji cene udobnost u svakodnevnoj upotrebi – Honor 7S, Honor 7C i Honor 7A  biti dostupni u Srbiji od 1. avgusta. Novi pametni telefoni imaju FaceUnlock funkciju koja garantuje lakoću upotrebe, kamere visoke definicije koje prave fotografije izuzetnog kvaliteta i velike Honor Fullview displeje. Sve ove vodeće karakteristike neprimetno su integrisane u tanko kućište po izuzetno pristupačnoj ceni  gde je početna predložena maloprodajna cena za Honor 7S ispod 17.000 dinara.

 

Honor 7C

 

Honor 7S

Full-View displej

Honor 7S ima aktivan HD široki displej dimenzija 18:9. U skladu sa trendom maksimalnih displeja kod modernih pametnih telefona, Honor 7S ima ekran od 5,45 inča u telu uređaja koji je i dalje lako držati u jednoj ruci zahvaljujući jedva primetnim okvirima. Rezolucija 1440 x 720 najbolja je u ovoj cenovnoj kategoriji i nudi bolje iskustvo kada je u pitanju pregledanje fotografija, gledanje video snimaka itd.

Moćan prijemnik

Kakva je korist od mobilnog telefona ako vas osoba sa druge strane žice ne čuje? Moćan prijemnik sa funkcijom Loud Voice Call koji ima Honor 7S garantuje vam razgovetne razgovore u bilo kom bučnom okruženju. Funkcija Loud Voice Call nova je karakteristika koja demonstrira posvećenost Honora u nameri da razume potrebe korisnika pametnih telefona i unapredi njihovo iskustvo u stvarnom svetu.

Kamera

Sa LED svetlom i na prednjoj i na zadnjoj kameri, Honor 7S bolji je od svih drugih pametnih telefona u svojoj klasi. Jedinstveno LED svetlo za selfije nudi prirodno i ujednačeno osvetljenje za selfije uveče ili pri slabijem osvetljenju. Kvalitetne slike gotovo su zagarantovane uz zadnju kameru od 13MP i prednju od 5MP.

Pametno upravljanje baterijom

Honor 7S je i vodeći telefon u svojoj grupi zahvaljujući snazi baterije od 3,020mAh koju podržava Honorovo pametno upravljanje baterijom. Jednostavno govoreći, to znači da korisnici mogu da koriste svoje telefone ceo dan, a da ne brinu o punjenju baterije. Takođe može da se pohvali četvorojezgarnim procesorom.

Dual SIM uređaj i povećanje memorije uz Micro SD karticu
Honor 7S podržava simultanu upotrebu dve SIM kartice za podatke i telefonske pozive kao i microSD karticu za skladištenje podataka do 256GB.

Honor 7C

Zabeležite autentične momente pomoću kamere sa dva sočiva

Honor 7C opremljen je kamerom sa dva sočiva od 13 MP i zadnjom kamerom od 2 MP koja beleži ljude i okruženja u visokoj definiciji, predstavljajući prekretnicu kada je u pitanju kamera sa dva sočiva na pristupačnim pametnim telefonima. Uz kameru sa dva sočiva, vi možete uključiti efekat zamagljene pozadine za portrete i profesionalna fotografija vam je nadomak ruke. Honor 7C takođe ima prednju kameru od 8MP sa ugrađenim tonalitetom svetla za selfije kako bi vaši noćni selfiji bili bolji nego ikad.

Ima osobine vodećeg modela

Novi telefon integriše Face Unlock karakteristiku, novu tehnologiju koja više nije karakteristična samo za premijum pametne telefone. Jednostavno otključajte vaš telefon jednim pogledom na njega dok su vam ruke slobodne za ono što želite da radite. Honor 7C takođe ima Honor FullView Display ekran od 5,99 inča. Ekran prečnika 18:9 nudi gledaocu fascinantno iskustvo koje podseća na pozorišni doživljaj.

Uživajte više uz jednostavnije iskustvo

Honor 7C opremljen je procesorom sa osam jezgara i 1,8 GHz. Takođe koristi najnoviji Android 8.0 sistem i EMUI 8.0 korisnički interfejs koji nudi novi nivo fukcionisanja i učinka u višezadaćnom okruženju. Ovaj pametni telefon ima kružni simetrični dizajn središnjeg dela od 360 stepeni i jednaku zaobljenost sa svih strana i na svim ivicama. Takođe poseduje kompaktno telo debljine samo 7,88 mm što ga čini elegantnim. Honor 7C biće dostupan u crnoj, plavoj i boji zlata.

Honor 7A

Honor 7A ima FullView Display ekran od 5,7 inča. Ekran prečnika 18:9 nudi gledaocu fascinantno iskustvo koje podseća na pozorišni doživljaj. Ovaj uređaj ima zadnju kameru od 13 MP visoke definicije i prednju kameru od 8MP. Honor 7A opremljen je procesorom sa osam jezgara , koristi najnoviji Android 8.0 sistem i EMUI 8.0 korisnički interfejs koji nudi novi nivo fukcionisanja i učinka u višezadaćnom okruženju. Ovaj pametni telefon ima kružni simetrični dizajn središnjeg dela od 360 stepeni i jednaku zaobljenost sa svih strana i na svim ivicama. Takođe poseduje kompaktno telo debljine samo 7,88 mm što ga čini elegantnim.

Dostupnost, cene i boje

Od početka avgusta, svi prethodno pomenuti Honor pametni telefoni biće dostupni u Srbiji. Uređaji će biti dostupni u plavoj, zlatnoj ili crnoj boji.

Cena za Honor 7S 16 + 2GB će biti 16.990 RSD, za Honor 7C 32 + 3GB– 25.990 RSD i Honor 7A 32 + 3GB – 20.990 RSD.

 

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela