Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Najnoviji Magic UI 6.0 na HONOR Magic4 Pro telefonu olakšava život korisnicima

HONOR Magic4 Pro, koji je od 9. juna dostupan i korisnicima u Srbiji, poseduje najnoviju verziju Android OS, Magic UI 6.0, koji pruža veliki broj inteligentnih funkcija kreiranih za brojne potrebe korisnika.

Najnovija verzija Magic UI 6.0, koja je unapređena u poređenju sa prethodnom, obezbeđuje veliki broj personalizovanih funkcija. Pomoću nove funkcije HONOR Themes, korisnici imaju priliku da prilagode svoje uređaje i skinu sadržaje iz biblioteke koja poseduje preko 5.000 različitih tema, fontova i pozadina koje su kreirali umetnici iz čitavog sveta. Podržana funkcijom Efficient Smart Desktop, Magic UI 6.0 omogućava korisnicima da prilagode i promene veličinu vidžeta kartice na svom ekranu i na taj način lako pristupe informacijama bez otvaranja aplikacija. App Market korisnicima obezbeđuje pristup milionima aplikacija, proverenih prema strogim standardima, kako bi se osigurao kvalitet i sigurnost. Novi Game Centar debituje širokim spektrom popularnih igara, uključujući i preporuke za igre, kao i zajednicom u kojoj igrači imaju priliku da podele svoja iskustva sa ostalima.

 

HONOR Magic4 Pro

 

U poređenju sa prethodnim interfejsom, Magic UI 6.0 omogućava da više aplikacija radi istovremeno u pozadini. Zahvaljujući funkciji HONOR Search pretraga je postala praktičnija nego ikad, omogućavajući korisnicima pretraživanje veb stranica, dokumenata i podešavanja u samo jednom potezu. Uz još jednu inovativnu funkciju, HONOR Share, Magic UI 6.0 obezbeđuje brz prenos dokumenata između HONOR pametnog telefona i računara koji podržava HONOR Computer Manager, čineći da korisnici uvek budu povezani.

Ažurirana verzija Magic UI 6.0 sadrži novu funkciju HONOR Health koja pruža korisnicima informacije o njihovom kretanju u realnom vremenu, bilo da šetaju, trče ili voze bicikl. Uparivanjem telefona HONOR Magic4 Pro i pametnog sata HONOR Watch GS 3, korisnicima je omogućeno da prate i mere svoje otkucaje srca, kvalitet spavanja, nivo kiseonika u krvi, fitnes preformanse za preko 100 režima vežbanja, 13 režima trčanja i 12 režima vežbanja.

HONOR Magic4 Pro je na tržištu Srbije u slobodnoj prodaji dostupan od 9. juna kod odabranih partnera po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 139.990 dinara. Za više informacija molimo posetite: https://www.hihonor.com/rs/phones/honor-magic4-pro/.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela