Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Na klik od magije: Kako da vam fotke postanu remek-dela

Pametni mobilni telefoni odavno nisu samo sredstvo za razgovore, već predstavljaju svojevrsni „prozor u svet”. Nisu namenjeni samo početnicima koji tek treba da se upoznaju sa tajnama fotografisanja, već ih i brojni zahtevniji korisnici koriste kako bi istakli magiju u svojim radovima.

 

honor magic4 pro srbija

 

Sve oko nas predstavlja nepresušan izvor inspiracije, makar kada razmišljamo u pravcu fotografisanja. Parkovi, koji su u ovo doba godine zeleniji nego ikada i prepuni šareniša, idealan su prizor za fotkanje i objave na Instagramu. Naravno, kamera na našim pametnim telefonima igra važnu ulogu u tome, a sistem kamera koji poseduje HONOR Magic4 Pro je kao stvoren za kreiranje nezaboravnih fotografija. S obzirom na to da ekran modela HONOR Magic4 Pro prikazuje do 1,07 milijardi boja, korisnici će definitivno moći da uživaju u svakoj snimljenoj nijansi.

Očuvane fasade starih zgrada, koje verno oslikavaju šmek nekih ranijih vremena, predstavljaju odličan izbor za prikaz svih mogućnosti koje model HONOR Magic4 Pro poseduje. Uz trostruki sitem kamera – koji čine široka kamera od 50MP, ultraširoka kamera od 50MP i telefoto kamera od 64MP – zabeležićete svaki detalj, i to u HD kvalitetu, koji različite arhitektonske stilove čine jedinstvenim.

Većina korisnika verovatno nije upoznata sa terminom Ultra-Fusion tehnologija, ali upravo to je ono što omogućava ovom telefonu da proizvodi slike visoke definicije sa zadivljujućom jasnoćom. Izlazak u noćni provod sa društvom je idealna prilika da se korisnici uvere da je kreiranje kvalitetnih fotografija i te kako moguće i po mraku. Dodatno, Flicker senzor efikasno smanjuje treperenje prilikom fotografisanja.

U situaciji kada smo na odmoru, neretko želimo i da snimimo ono što vidimo, bilo da su to lepi mostovi, zalasci sunca, talasi ili, jednostavno, grad u kojem smo. Uz unapređene mogućnosti videografije, kod HONOR Magic4 Pro modela moguće je kreirati visokokvalitetne fotografije – i to dok snimamo. HONOR Magic4 Pro ima i 8 GB RAM-a i 256 GB skladišnog prostora, što osigurava da korisnici mogu da čuvaju veliki broj fotografija i video snimaka.

Zahvaljujući ovim impresivnim karakteristikama, HONOR Magic4 Pro je nedavno na prestižnom DxOMark testiranju osvojio nagradu „Gold Camera Label” prilikom rangiranja kamera kod pametnih telefona.

HONOR Magic4 Pro je na tržištu Srbije u pretprodaji dostupan do 8. juna po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 139.999 dinara, kod partnera Yettel i Gigatron. Svi koji u tom periodu kod navedenih partnera kupe HONOR Magic4 Pro dobijaju na poklon još jedan neverovatan uređaj – pametni sat HONOR Watch GS 3. Za više informacija molimo posetite link: https://www.hihonor.com/rs/events/honor-magic4-pro-preorder/.

Za više informacija o HONOR Magic4 Pro flegšip modelu pametnog telefona, molimo posetite: https://www.hihonor.com/rs/phones/honor-magic4-pro/.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela