Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Motorola telefoni postaju još uzbudljviji zahvaljujući novom partnerstvu

Kompanija Motorola gotovo čitav vek pomera granice inovacija u tehnološkom i mobilnom svetu. Poslednjih godina, Motorola otkriva nove načine na koje mobilni telefoni mogu da služe kao inspiracija, transformišući ne samo okolinu, već i same korisnike. A boje su jedna od najvažnijih stvari kada je ljudska kreativnost u pitanju. One su izuzetno moćne, pokreću emocije, a veliku ulogu mogu da imaju i prilikom kupovine stvari.

Sa željom da nastavi da bude predvodnik na polju dizajna i novih trendova, Motorola je započela dugogodišnje strateško partnerstvo sa kompanijom Pantone, svetskim liderom na polju analize i kreiranja boja. Preko 55 godina, Pantone je svetski lider u preciznosti boja za brendove i dizajnere širom sveta. I danas nastavlja da dominira sferom boja, uvodeći inovacije u svoje proizvode na polju grafike, mode, dizajna proizvoda, pomažući tako dizajnerima da ožive svoje vizije od inspiracije do realizacije. Pored toga, Pantone pruža konsultantske usluge, predviđa nove trendove u svetu boja i pomaže razvoj novih proizvoda kroz svoj Pantone Colour Institute.

 

motorola edge 30 neo srbija 1

 

Svet dizajna sa velikim uzbuđenjem iščekuje Pantone boju koja će obeležiti svaku godinu koja dolazi, a preko 10 miliona dizajnera i kreativaca oslanja se na kompaniju da im pomogne da odaberu pravu boju za svoj proizvod. Odabir pravih dizajnerskih elemenata i funkcija koje će ispuniti potrebe korisnika predstavlja ključnu stvar za kompaniju Motorola, a ekskluzivna globalna saradnja sa kompanijom Pantone je prirodan korak napred u osnaživanju korisnika i pružanju dodatne inspiracije.

Ova saradnja će Motoroli pružiti pristup Pantovenovom poznavanju trendova, Pantone institutu, stručnjacima i posebno kreiranim bojama, među kojima se nalaze i Pantone boje godine. „Motorola postoji kako bi dizajnirala, stvarala i pružala smislene inovacije ljudima širom sveta, a tu je i naša duga istorija razvijanja intuitivnih proizvoda. To su vrednosti koje deli i kompanija Pantone, i veoma smo uzbuđeni što ćemo zajedno sarađivati i fokusirati se na važnost snage preciznosti u dizajnu, inovacija i kreativnosti u svetu boje i tehnologije“, izjavio je Elley Cheng, potpredsednik kompanije Pantone i generalni menadžer.

Spajanje moćnih boja i tehnologije

Boje koje su izabrane za Motorolin najnoviji smartfon edge 30 neo uključuju Ice Palace, Aqua Foam, Black Onyx i Pantone boju 2022. godine, Very Peri.

Ovaj telefon je ujedno i prvi rezultat nove saradnje sa Pantone Colour Institute koji za cilj ima stvaranje boja koje se poklapaju sa brendom i strategijom za ovaj telefon:

  • Ice Palace je nijansa koja budi svačiju maštu i vodi u novu budućnost i fantaziju. Ona oponaša sjaj zvezda i prenosi luksuz i dugovečnost na telefon
  • Aqua Foam svoje korene ima u prirodi kao organska boja koja umiruje duh. Ona nije ni muževna ni ženstvena, već je hiper-moderna i nagoveštava budućnost ispunjenu svetlom
  • Black Onyx predstavlja zaštitu i bezbednost, snagu i samopouzdanje. Ova boja je glamurozna i obraća se iskustvu. Njeno elegantno prisustvo smatra se otelotvorenjem sofisticiranosti
  • Very Peri je boja koja oslikava bezbrižno samopouzdanje i jedinstveno prisustvo koje inspiriše sanjare i osnažuje kreatore. Ovo je najbolja boja za rastapanje linija i stvaranje veza među generacijama, polovima i kulturama u novom svetu.

Motorolini dizajneri će blisko sarađivati sa Pantone stručnjacima kako bi nastavili da razvijaju novo partnerstvo i unapređuju proizvode koje ćemo koristiti u budućnosti.

Pored jedinstvene boje, Motorola edge 30 neo donosi i podjednako interesantne specifikacije. Uređaj sa prednje strane krasi 6.28” 120Hz pOLED displej koji je veoma kompaktan i izuzetno sposoban. Uživaćete u 100% DCP-P3 rasponu boja, sa svetlijim i vibrantnijim bojama koje su u skladu sa svim filmskim standardima preciznosti. Celokupno multimedijalno iskustvo zaokruženo je sa dva velika stereo zvučnika i Dolby Atmos podrškom.

Kompaktan i bez kompromisa, Motorola edge 30 neo nudi i TurboPower 68W brzo punjenje, al i dve napredne kamere kako biste na pravi način mogli da slikate svaki vama važan momenat. Glavna 64MP kamera poseduje optičku stabilizaciju slike i mogućnost pravljenja oštrih sika u svim svetlosnim uslovima, dok je 32MP prednja kamera opremljena Quad Pixel tehnologijom za selfije koje ćete pamtiti. Motorola edge 30 neo stiže sa Snapdragon 695 5G mobilnom platformom za maksimalnu produktivnost i zabavu.

Motorola edge 30 neo u Srbiji je dostupna po ceni od 49.999 rsd.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela