Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Motorola predstavlja najnovijeg člana svoje edge porodice: model Motorola edge 30

Motorola edge 30 poseduje moćan 50MP sistem kamera, ultra-gladak 144Hz 6.5“ FHD+ OLED displej, multidimenzionalni Dolby Atmos zvuk i ultra-efikasnu Snapdragon 778G+ 5G mobilnu platformu, donoseći sve ono što korisnici žele unutar elegantnog i veoma tankog kućišta.

Sa debljinom od 6.79mm, edge 30 je najtanji 5G smartfon u svojoj klasi koji dolazi sa pregršt zapanjuće tehnologije, dok izuzetno tanko kućište poseduje i specifičan izgled zahvaljujući dijamantskim šarama koje se menjaju kako pomerate telefon i pružaju posebnu kompleksnost i dubinu ovom uređaju.

 

2022_MOTOROLA EDGE 30_ATL_GALLERY SHOOT_PROFESSIONAL CAM 7

 

Vrhunske funkcije kamere

Edge 30 opremljen je 50MP ultra-širokim senzorom, 32MP prednjom kamerom i Motorolinom najnaprednijom 50MP kamerom visoke rezolucije koja koristi novi premijum standard za autofocus – Instant All-Pixel Focus.

Dok tradicionalne fokus tehnologije koriste oko 3% piksela, Instant All Pixel Focus koristi 100% piksela kako bi pružio brze i preciznije performanse u svim svetlosnim uslovima i omogućio korisnicima da slikaju sa 32X više fokusirajućih piksela.

Posebno je izdvaja i mogućnost beleženja oštrih detalja po dnevnom svetlu, a dok se mrak polako spušta, kamera propušta više svetla kombinujući svaka četiri piksela u jedan veliki Ultra Pixel. Plus, optička stabilizacija slike (OIS) eliminiše neželjena podrhtavanja kako bi fotografije bile jasne i oštre. Briljantnost kamera sistema ne odnosi se samo na fotografije, već i na video jer pruža snimanje HDR10 sadržaja sa preko milijardu nijansi boja za živopisne priče.

Vrlo često se dešava da video kvalitet ne pruža zadovoljavajuće performanse prilikom korišćenja aplikacija kao što su TikTok, WhatsApp i Instagram, ali sa Motorolom edge 30, posebna pažnja posvećena je područjima kao što je facijalni rendering, snimanje prednjom kamerom i smanjenje šuma – čineći ga uređajem iz snova za svakog kreatora sadržaja.

Omiljene igre i filmovi sada su dobili potpuno novu dimenziju zahvaljujući 6.5” OLED displeju sa 144Hz osvežavanju ekrana i HDR10+ tehnologiji koja je u skladu sa DCI-P3 sinematografskim standardima za raspon boja, osvetljenje, preciznost boja i nivoe kontrasta, kako bi korisnici sve mogli da gledaju u preko milijardu nijansi boja.

Dva velika stereo zvučnika sa Dolby Atmos multidimenzionalnim zvukom, zajedno sa izuzetnim ekranom, zaokružuju celokupno iskustvo uživanja u video sadržaju.

Moćne performanse i snaga

Motorola edge 30 donosi značajno unapređenje performansi zahvaljujući Snapdragon 778G+ mobilnoj platformi. Preuzimajte sadržaj sa interneta, igrajte igre i strimujte bez ikakvih smetnji i zastoja uz najbrže Wi-Fi 6E konekcije.Najnoviji edge opremljen je sa 8GB radne i 128GB interne memorije kako ni u jednom trenutku ne biste morali da usporite.

Uz edge 30, sve performanse dižu se na potpuno nov nivo uz Ready For platformu koja omogućava lako povezivanje ovog telefona sa monitorom ili televizorom za maksimalno uživanje.

Impresivni 5G internet i moćne performanse ne znače i kraće trajanje baterije. Baterija kapaciteta 4020mAh kreirana je da traje i pruži podršku naprednim funkcijama sa kojima dolazi edge 30. U slučaju da vam je potrebna dodatna energija, uz TurboPower 30 dobijate sate snage nakon samo nekoliko minuta punjenja telefona.

Dostupnost i cena

Motorola edge 30 će u Srbiji biti dostupna u drugoj polovini maja po ceni od 49.990 rsd.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela