Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Motorola predstavila novog člana g porodice, model – Motorola g22

Novi model donosi elegantan dizajn prepun novih funkcija, 50MP sistem sa 4 kamere, fluidan 6.5“ 90Hz Max Vision displej i dugotrajnu bateriju koja će korisnicima pomoći da bez ikakvih problema obave sve što su planirali tokom dana.

Uz novu Motorolu g22, korisnici će iskusiti oštrije i živopisnije boje uz 4x veću osetljivost kamere u uslovima lošeg osvetljenja zahvaljujući glavnom 50MP senzoru sa Quad Pixel tehnologijom. Motorola je uključila i 118º ultra-široki objektiv kako bi korisnici mogli da u jedan kadar stave 4x više onoga što žele da slikaju i dobiju savršenu panoramsku fotografiju. Zbog toga, nikada nije bilo lakše slikati porodičnu sliku ili panoramu grada. Novi model opremljen je i dubinskim senzorom koji svakodnevne fotografije pretvara u portrete profesionalnog kvaliteta.

 

motorola g22 cena

 

Ovaj izuzetan sistem kamera zaokružuje Macro Vision kamera koja vas dovodi 2.5 puta bliže onome što želite da slikate kako biste zabeležili i najsitnije detalje. Sa prednje strane smeštena je 16MP selfi kamera koja omogućava slikanje veće okolne površine kako bi selfiji izgledali bolje. Sistem kamera na modelu g22 u svakom trenutku se stara da svi najvažniji trenuci uvek izgledaju najbolje moguće.

Uz novi Motorola telefon, gejming nikada nije bio lakši zahvaljujući 90Hz osvežavanju ekrana koje donosi znatno unapređeno iskustvo gledanja. Omiljene serije izgledaju još bolje na ultra-širokom 6.5” Max Vision displeju koji nudi veće polje gledanja i oživljava sve vaše multimedijalne potrebe. Korisnici će posebno biti ponosni na tanak dizajn telefona sa premijum završnicom kućišta izrađenog od akrilnog polimera. Uz novi elegantan dizajn koji odbija vodu, model Motorola g22 je zaštićen od slučajnih prosipanja i prskanja tečnosti.

Novi telefon dostupan je u više boja kako bi njegovi vlasnici mogli da iskažu svoj lični stil – Iceberg Blue, Cosmic Black i Pearl White. Motorola g22 opremljena je i velikom 5.000Mah baterijom kako bi korisnici mogli da se duže igraju ili obavljaju poslovne zadatke bez potrebe za korišćenjem punjača.

Telefon dolazi sa Android 12 operativnim sistemom, bez nezgrapnih softverskih skinova i duplih aplikacija za bezbednije i lakše iskustvo korišćenja, a uz My UX, telefon dolazi sa gestovima koje korisnici već sada dobro poznaju i vole: Fast flashlight, Quick Capture i mnogim drugim.

Motorola g22 će u Srbiji biti dostupna krajem marta meseca po ceni od 19.990rsd.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela