Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Motorola one zoom: savršen iz svake perspektive

Zašto se zadovoljiti fotografijama čiji kvalitet ne odgovara svakom važnom trenutku u vašem životu? Sada u vaše ruke može dospeti pametni telefon koji vas pokriva iz svake perspektive – motorola one zoom, telefon koji niste videli do sada, sa  impresivnom četvorostrukom kamerom i inovativnim dizajnom satenskog stakla u privlačnim bojama.

motorola one zoom fotografiše vaš svet zadivljujućom oštrinom, bojama i jasnoćom – čak i pri slabom osvetljenju. Opremljen senzorom kamere od 48 megapiksela, Quad Piksel tehnologijom, Dual OIS (optička stabilizacija slike), softverom za noćni vid, namenskim 8-megapikselnim aparatom i 16-megapiksenlim ultra – širokouganim sočivom i AI snažnim mozgom, motorola one zoom redefiniše mogućnosti fotografisanja u ovoj klasi pametnih telefona.

 

60E1F66ECBC2476B8323EB404E9AA810

 

savršena kamera za svaku situaciju

Od portreta vašeg najboljeg prijatelja na profesionalnom nivou do jasnog snimka vašeg omiljenog benda iz najudaljenijeg reda na koncertu ili čak pejzaža na vrhu planine – system od četiri kamere, vodeći u industriji, pruža optimalnu fleksibilnost u snimanju.

neka svaka fotografija sija

Sa glavnim senzorom od 48 megapiksela i Quad Piksel tehnologijom, motorola one zoom pruža četiri puta bolju osetljivost na svetlo kako bi ste dobili oštrije i svetlije fotografije u uslovima slabog osvetljenja. Takodje je opremljena sa OIS sistemom i održava objektiv mirnim kako vaše fotografije ne bi bile mutne. Režim Night Vision koristi našu jedinstvenu softversku tehnologiju za stvaranje živih, noćnih fotografija pravih boja i zapanjujuće jasnoće.

pridji bliže i daj svoj originalni potpis

Zrnaste, zamagljene slike često su rezultat lošeg iskustva digitalnog zumiranja kod pametnih telefona. Činjenica je da je nekvalitetna fotografija jedna od glavnih problema sa kojima se možete sresti u korišćenju mobilnih telefona.

Motorola one zoom je drugačija. Telefoto kamera od 8 megapiksela nudi 3x optički zum u visokoj rezoluciji (10x hibridni zum) koji omogućava snimanje detalja iz daljine, istovremeno omogućavajući kvalitet slike koji bi ste izgubili da koristitie digitalni zum. Čak i kada su u potpunosti zumirane, vaše fotografije će biti jasne i bez zamućenja zahvaljujući OIS – optičkoj stabilizaciji slike.

uhvatite više u kadru

Ponekad najbolji trenuci zahtevaju dramatičnije gledište. Zahvaljujući ultraširokougaonom objektivu od 117º u kadar staje četiri puta više vaših neverovatnih snimaka pejzaža spremnih za društvene mreže.

savršeni portreti svaki put

Ponekad želite da predmet koji fotografišete bude u fokusu ali ne i sve drugo. Kamera od 5 megapiksela  radi sa glavnom kamerom kako bi automatski zamutila pozadinu. Takodje kasnije možete vratiti i lako promeniti intezitet zamućenja nakon snimanja kako biste postigli željeni efekat. Bilo kako bilo, svakodnevne fotografije postaju elegantin portreti. Upravo tako.

izgledajte najbolje u bilo kojem svetlu

Ne morate žrtvovati kvalitet slike kada fotografišete prednjom kamerom. Selfi kamera od 25 megapiksela na  motorola one zoom dolazi sa Quad Piksel tehnologijom za postizanje četiri puta bolje osetljivosti na svetlo. Dan ili noć, u zatvorenom ili otvorenom prostoru, možete računati da će vaš telefon svaki put snimiti odličan selfi.

brzo se puni, traje dugo

Ogromna baterija od 4000 mAx znači da motorola one zoom može da izdrži do dva dana sa jednim punjenjem. 3 Kada treba da dopunite bateriju, TurboPowerTM vam daje sate energije u samo nekoliko minuta punjenja, tako da nikad ništa ne propustite.

doživite sjajan OLED

Sa 6.4-inčnim Max Vision OLED ekranom, motorola one zoom oživljava filmove, igre i fotografije na dlanu. Protežući se od ivice do ivice, ekran je gotovo bez ivica, pruža živopisne boje I oštre detalje u ful HD (1080p) za neverovatno iskustvo gledanja.

svilenkasto gladak i otporan na mrlje

Sa zaobljenim ivicama i precizno izradjenim staklom, motorola one zoom je ugodna za držanje i laka za oči, sa tri atraktivne opcije gradijentnih boja: Električno siva, Kosmički ljubičasta i Brušeno bronzana. Elegantno 3D satensko staklo na zadnjoj strani praktično eliminiše otiske prstiju i mrlje dok vodoodbojni dizajn štiti vaš telefon od prosipanja i prskanja vodom. Po prvi put poznati Motorola logo na ledjima telefona je LED notifikaciono svetlo za vase poruke, pozive i ostala obaveštenja.

otključajte ispod ekrana

Zapanjujući displej takodje sadrži inteligentni, integrisani čitač otiska prsta koji se pojavljuje samo kada vam zatreba, bledi kada otključate uredjaj. Senzor otiska prsta dolazi opremljen algoritmom mašinskog učenja i podrškom za kontinuirano učenje, tako da postaje brži I tačniji svaki put kada ga koristite. A kada su vam ruke pune uvek možete da koristite opciju otključanja licem za lak pristup.

Za više informacija o  motorola one zoom, posetite https://www.motorola.com/rs/sr/home

Novi motorola one zoom biće dostupan u Srbiji od 10.09.2019. po ceni od 49.990,00 RSD

 

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela