Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Motorola One Vision: Uhvatite noć

Zamislite toliko neverovatno filmsko iskustvo da staje na dlan vaše ruke. Zamislite kameru toliko oštru pri bilo kakvom osvetljenju, da vam se čini da imate moć da vidite u mraku. To je ono što vam donosimo sa novim Motorola One Vision pametnim telefonom, specijalno kreiranim kako biste videli svet kroz oštrija sočiva!

Motorola one vision je opremljena do sada najnaprednijim sistemom kamera, koji pokreću veštačka inteligencija (AI) i zadnja 48MP dual kamera koristeći Quad Pixel tehnologiju. Uz Cinemavision ultra široki displej dobijate potpuni filmski doživljaj na dohvat ruke! I to nije sve, jer sa korisnim Google inovacijama i baterijom koja traje ceo dan1, možete da se u potpunosti oslonite na svoj uređaj od ujutru do uveče.

Motorola nastavlja da pokreće inovacije, isporučujući proizvode sa najnovijom tehnologijom.

 

image001

 

Maksimizirajte vaš pogled

Iskustite filmski ili pozorišni format bez obzira gde ste i uživajte u sadržaju u pokretu, sa prvim u industriji, ultra širokim CinemaVision Full HD+ displejem od 6.3”. Sve ovo dolazi u elegantnom i usko dizajniranom uređaju, a koji je izuzetno komforan za držanje i korišćenje samo jednom rukom. U ponudi su trend boje safir plava i bronza, koje se zahvaljujući 4D Corning Gorilla Glass  staklu, kojim je telefon obložen, prelivaju tako da uređaju daju stilizovani izgled.    

Uhvatite noć

Osvetljenje je ono koje pravi razliku u kvalitetu fotografije. Iz tog razloga Motorola One Vision vam donosi unapređenu Quad Pixel tehnologiju. Kombinujući 4 piksela u jedan veliki 1.6µm piksel, sensor kamere od 48MP je četiri puta osetljiviji na svetlost. Stoga možete da uživate u izuzetno oštrim slikama od 12MP sa poboljšanim intenzitetom osvetljenja i redukovanim nivoom zamućenosti.

Senzor zadnje kamere od 48 MP takođe dolazi i sa optičkom stabilizacijom slike i našom novom opcijom Night Vision. Optička stabilizacija slike kompenzuje zamućenost na slikama ili video sadržaju, dok Night Vision opcija omogućava da napravite svetle i oštre slike, čak i uslovima izuzetno slabog osvetljenja.

Izgledajte najbolje pri bilo kom svetlu

Prednja kamera od 25 MP na Motorola One Vision vam daje mogućnost da birate veličinu piksela u zavisnosti od situacije, obezbeđujući da svaki put slike koje napravite budu visokog kvaliteta. U uslovima jačeg osvetljenja možete da uslikate selfi od 25 MP sa neverovatnim detaljima. Sa druge strane, i u situaciji slabog osvetljenja selfiji mogu da budu neverovatno oštri zbog 1.8µm Quad Pixel tehnologije.

Inovacije koje pokreće veštačka inteligencija

Više ne morate da potrošite čitavo bogatstvo da biste sa vašim mobilnim telefonom napravili fotografiju koja je pravo remek delo. Motorola One Vision je opremljena unapređenim opcijama kamere koje pokreće osmojezgarni procesor.

Vaše fotografije će u svakom trenutku biti spremne za Instagram i to zahvaljujući novoj Portret opciji koja koristi veštačku inteligenciju kako bi dodala prelepe svetlosne efekte na subjekt na slici, ali klasičnim opcijama za automatsko detektovanje osmeha i Smart Composition opciji. #nofilter

Google i Motorola partnerstvo

Nastavljamo da negujemo partnerstvo sa Google kako bismo prevazišli softverske zahteve i isporučili mesečne bezbedonosne apdejte u naredne tri godine, najnoviju verziju OS i jednostavni interfejs kroz Android One.  Sa Android  ekosistemom, unapređujemo korisne inovacije, kao što su Google Assistant i opcije, kao na primer Digital Wellbeing, koje vam omogućavaju da se fokusirate na ono što vam je najviše važno.

Radi i uživaj ceo dan

Pretrpan raspored nije nikakav problem za Motorola One Vision telefon. Bateriji od 3500 mAh je dovoljno jedno punjenje za ceo dan, a ukoliko želite da je dopunite, bićete spremni za pokret praktično u sekundi, jer sa TurboPower punjačem dobijate dodatnih 7 sati korišćenja telefona i to za svega 15 minuta punjenja.

Dodatni prostor za vaš sadržaj

Nikada nećete morati da prestanete da slikate sadržaj koji volite jer Google Photos  donosi neograničen prostor za skladištenje vaših fotografija visoke rezolucije. 128 GB slobodne memorije na Motorola One Vision obezbeđuje da imate dovoljno mesta za pesme, video saržaj i filmove, a uz to sa microSD karticom  možete povećati memoriju do dodatnih 512GB. To je jednako hiljadama fajlova i HD zabavi bez kraja zahvaljujući Motorola One Vision univerzalnoj Flash Storage memoriji (UFS). Zahvaljujući UFS dobijate jedan moćni uređaj sa ultra brzim performansama .

Motorola One Vision će biti dostupan na tržištu Srbije od 27. maja po promotivnoj ceni od 39.990,00 RSD

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela