Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Motorola g31 – savršen izbor za sve koji žele pouzdan telefon po niskoj ceni

Motorolina g porodica poznata je po tome što korisnicima omogućava da u okviru budžetne klase telefona imaju i premijum funkcije najčešće dostupne na mnogo skupljim uređajima, a situacija nije ništa drugačija ni sa novim modelom sa oznakom g31 koji se nameće kao idealan izbor za sve koji žele pouzdan telefon po niskoj ceni.

Uprkos niskoj ceni, Motorola g31 donosi napredne funkcije koje se najčešće viđaju na znatno skupljim telefonima, i to je jedna od glavnih stvari koje je odvajaju od konkurencije. Motorola g31 donosi superiorni displej i kamere, motivišući korisnike da dele, stvaraju i povezuju se sa svetom. Motorolin novi smartfon poseduje izuzetan 6.4” Full HD+ OLED displej, četiri funkcije kamere u svestranom sistemu sa tri objektiva i bateriju kapaciteta 5.000mAh. OLED displej dijagonale 6.4 inča zahvaljujući rezoluciji od 400 piksela po inču pruža sliku koja se zaista pamti, bez obzira na to da li su u pitanju omiljeni filmovi, igre ili surfovanje internetom.

 

Motorola-Moto-G31 cena

 

Ljubitelji fotografije na raspolaganju imaju sistem sa 3 kamere koji podjednako dobro radi u idealnim, ali i onim manje idealnim svetlosnim uslovima. Za oštre fotografije odgovoran je glavni 50MP senzor sa Quad Pixel tehnologijom, dok je za ultra-široke i portret slike zadužen napredni senzor rezolucije 8MP. Napredni trio kamera zaokružuje Macro Vision kamera koja omogućava slikanje najfinijih detalja sa 4x manje udaljenosti u poređenju sa standarnim objektivima.

Brzina takođe ne predstavlja nikakav problem uz procesor sa osam jezgara i HyperEngine gejming tehnologiju koja pruža potpuno novo iskustvo igranja omiljenih igara. Bez obzira na nisku cenu, Motorola je odlučila da korisnicima pruži i dovoljno memorije za sve svakodnevne, ali i napredne zadatke koji ih tokom dana mogu zadesiti.

Motorola g31 opremljena je sa 4GB radne i 64GB interne memorije koja se uz pomoć microSD kartice može proširiti sa 1TB dodatnog prostora za sve fotografije, filmove, muziku i serije koji vam mogu zatrebati.

Preporučena cena modela g31 iznosi 24.999 rsd, dok kod operatora uz mobilne pakete ona može biti  i  znatno niža.

 

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela