Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Motorola g100 stiže u Srbiju po specijalnoj ceni

Sa modelom moto g100, Motorola na najbolji način staje iza misije da svojim korisnicima pruži maksimalnu demokratizaciju tehnologije kako bi najnovija rešenja uvek bila dostupna svima – bez obzira na cenu uređaja. Baš zbog potpune predanosti ovoj misiji, Motorola je odlučila da cena modela g100 u Srbiji bude znatno niža u poređenju sa drugim zemljama.

Preporučena cena Motorolinog najmoćnijeg telefona unutar g serije u Evropskoj Uniji iznosiće 499 evra, dok će ona u Srbiji biti – 44.990 rsd.

Pored atraktivne cene, moto g100 korisnicima donosi i brojne napredne funkcije i izuzetne performanse.

Zapravo, u pitanju je najbrži moto g telefon ikada opremljen Qualcomm Snapdragon 870 procesorom uparenim sa 8GB radne memorije za maksimalnu brzinu u radu.

 

2021_moto g100_Advanced pack_Cameras Front back-1280x1280

 

Kao jedan od prvih telefona na svetu koji koristi najnoviju Snapdragon 870 5G mobilnu platformu, moto g100 čini surfovanje internetom bržim nego ikada pre, a zastajkivanje u igrama ili aplikacijama je stvar prošlosti.

Sa 8GB memorije najnovije generacije, 128GB ugrađenog prostora za skladištenje podataka i mogućnošću da se on proširi za 1TB dodavanjem microSD kartice, imate dovoljno prostora za sav omiljen sadržaj i aplikacije, kao i procesorsku snagu koja se stara da sve radi glatko iz dana u dan.

Posebno se izdvaja i 6.7-inčni CinemaVision displej sa osvežavanjem ekrana od 90Hz koje donosi glatke vizuale bez ikakvih seckanja, bilo da su u pitanju filmovi, surfovanje internetom ili igranje najnovijih igara.

64MP sistem kamera na moto g100 smartfonu opremljen je svim hardverskim i softverskim rešenjima koja će vam biti potrebna za zapanjujuće fotografije. Glavni senzor rezolucije 64MP sa Quad Pixel tehnologijom za 4x veću osetljivost u uslovima slabijeg osvetljenja i 16MP prednja kamera savršeni su za slikanje svakodnevnih trenutaka uz prelepe i oštre detalje.

Dual ultraširoke kamere, jedna napred, a jedna pozadi, omogućavaju vam da u kadar stavite 4x više prizora koji slikate za savršene panoramske fotografije i selfije za pamćenje. Plus, Macro Vision sa ugrađenim svetlosnim krugom približiće vas 5x bliže onome što slikate u poređenju sa standardnim objektivima kako biste uhvatili i najsitniji detalj – i to bez upotrebe posebnog objektiva.

Sve ove performanse zahtevaju i maksimalnu energiju, zbog čega smo odabrali bateriju kapaciteta 5.000mAh koja se stara da uvek možete da maksimalno iskoristite sve ono što moto g100 ima da ponudi jer pruža preko 40 sati korišćenja.

Motorolu g100 možete poručiti već danas kod svih Motorola ovlašćenih prodavaca i operatora po ceni od 44.990 rsd.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela