Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Motorola edge 20 pro ima 3 stvari koje nemaju duplo skuplji telefoni

Motorola edge 20 pro donosi izuzetan sistem kamera, neverovatan displej, moćne performanse, fantastičnu bateriju i neke izuzetne funkcije koje se ne mogu naći čak ni na duplo skupljim telefonima. Motorolina misija je oduvek bila demokratizacija vrhunske tehnologije i deljenje inovacija kako bi ljudima pružila dodatnu snagu i slobodu u svakodnevnom životu. Ova misija, zajedno sa poslovnim pristupom koji je okrenut željama i potrebama korisnika je pokretačka energija koja stoji iza Motorolinog novog premijum smartfona edge 20 pro koji pored izuzetnih performansi, donosi i neke zaista jedinstvene prednosti korisnicima.

Ono po čemu se edge 20 pro model definitivno izdvaja od konkurencije nisu samo premijum specifikacije po izuzetno niskoj ceni od 59.999 rsd, već i napredne funkcije koje su dostupne samo uz Motorola telefone.

 

1 2021_MOTOROLA EDGE 20 PRO 5G_BasicPack_Midnight Blue_Backside

 

Moćne specifikacije po izuzetno niskoj ceni

Motorola edge 20 pro opremljen je glavnom 108MP kamerom za izuzetan kvalitet fotografija, u pitanju je jedan od najvećih senzora ikada napravljenih sa 1/1.5“ optičkim formatom. Po prvi put, tu je i 144Hz osvežavanje ekrana koje je 140% brže od 60Hz osvežavanja koje predstavlja industrijski standard, samim tim, ekran je 60% brži u poređenju sa prvom generacijom edge porodice.

Ultrabrzi Qualcomm Snapdragon 870 procesor pruža vam svu snagu koja vam je potrebna. Sa 256GB interne memorije dobijate pregršt prostora za fotografije, filmove, igre i muziku. A uz 12GB memorije najnovije generacije, vaše aplikacije i sve informacije ostaju spremni u pozadini kako bi sve radilo glatko. Hitno vam je potrebna dodatna energija pre nego što izađete napolje? TurboPower 30 pruža 9 sati dodatne snage nakon samo 10 minuta punjenja.

Motorola ThinkShield for mobile

Bezbednost je uvek bila glavni prioritet kompanije Motorola, a kako mobilne pretnje nastavljaju da evoluiraju, ključnu stvar u razvoju boljih sigurnosnih rešenja za poslovne korisnike predstavljaju upravo povratne informacije koje od njih Motorola dobija i koje su zaslužne za razvoj ThinkShield for mobile platforme. Ova platforma korisnicima pruža 4 sloja bezbednosti za maksimalnu zaštitu svih podataka koji se nalaze u telefonu. ThinkShield for mobile donosi softversku i hardversku zaštitu kako bi edge 20 pro bio maksimalno zaštićen od svih pretnji koje uključuju malware, phishing i sve druge opasnosti koje vrebaju korisnike smartfona.

Pružajući jednu od najčistijih verzija Androida ograničavanjem broja unapred instaliranih aplikacija i kompleksnih UI slojeva, Motorola znatno smanjuje broj bezbednosnih ranjivosti na svojim uređajima.

Probaj Motorolu

Svi Motorola telefoni kupljeni u Srbiji mogu biti vraćeni u roku od 30 dana od dana kupovine ukoliko niste zadovoljni svojim izborom. Više o ovoj jedinstvenoj mogućnosti saznajte na –  https://www.motorola.com/rs/sr/probajmotorolu.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela