Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Lumia 650 uskoro i u Srbiji

Iz Microsoft-a su najavili da će tokom marta Lumia 650 postati dostupna i u Srbiji. Lumia 650 kreirana je kako za poslovne korisnike, tako i za sve ljubitelje Windows telefona, jer pruža snagu Windows 10 platforme u kombinaciji sa zaštitom protiv savremenih napada na sigurnost podataka i izuzetnim kvalitetom izrade.

 

Lumia 650-SSIM

 

“Microsoft je kreirao Lumia 650 telefon sa fokusom na najsitnije detalje, istovremeno pružajući poznato i dosledno korisničko iskustvo Windows 10 operativnog sistema. Lumia 650 zaista nudi najbolje od Microsoft produktivnosti – prelep, premium, dizajn i pristupačnu cenu“, izjavio je Nebojša Radojević, menadžer maloprodajne partnerske mreže u Microsoft Srbija.

 

Sofisticirani Lumia dizajn

Sa visoko poliranim, diamond cut i eloksiranim aluminijumskim okvirom, debljine svega 6.9 mm, Lumia 650 je najtanji Mikrosoft telefon. Jasan, 5-inčni HD ekran omogućava bistrinu gledanja sadržaja, čak i pod direktnim sunčevim svetlom. Lumia 650 takođe poseduje i do 200 GB proširive memorije za fleksibilnosti u pokretu.

 

Napravljenja za poslovno okruženje

Lumia 650 je idealna za poslovnu upotrebu zahvaljujući sigurnosti Windows 10 mobilne platforme. Microsoft omogućava testiranje najnovijih Windows 10 Mobile build-ova na najvažnijim poslovnim sistemima i aplikacijama, pre nego što kroz MDM budu distribuirani krajnjim korisnicima.

 

Kao pristupačan telefon sa Windows 10 platformom i vrhunskim dizajnom, Lumia 650 zauzima mesto između Lumia 550 i Lumia 950.

 

Potpun set specifikacija Lumia 650 dostupan je OVDE.

 

 

 

Lumia 650 će tokom marta postati dostupna u ponudi ovlašćenih Microsoft partnera, po veoma povoljnoj ceni.

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela