Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » LG predstavlja futrolu za (još uvek) nepostojeći telefon

LG Electronics (LG) je i ovog puta ozbiljno shvatio zadatak da opravda svoju reputaciju kompanije koja uvek ide korak ispred vremena. Naime, ova kompanija predstavila je novu verziju Quick Cover futrole, koja je specijalno dizajnirana za sledeću generaciju smart telefona G serije, LG G5, koji još uvek zvanično nije predstavljen!

LG Quick Cover Case_Fotografija_3

Najnoviji Quick Cover poseduje sve prednosti svojih prethodnika, ali i dodatne premium funkcije, u skladu sa modelom telefona koji će krasiti. Ova futrola pruža mogućnost preuzimanja poziva i kontrolisanja alarma bez otvaranja, kako bi korisnicima olakšala upravljanje svojim omiljenim (nepostojećim) telefonom.

 

Always-on funkcija za koji se šuška da će krasiti ekran LG G5 model, omogućavaće korisnicima da provere vreme, datum i notifikacije, i to bez otvaranja poklopca futrole. Nova futrola kompanija LG poseduje jedinstvenu, sjajnu metalik završnu obradu, koja doprinosi glatkom osećaju prilikom držanja i luksuznom dizajnu telefona. Za jedan telefon o kome se samo šuška, ova futrola zvuči zaista neverovatno.

 

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela