Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Lako i jednostavno do omiljenih aplikacija na Huawei uređajima

Telekomunikacijski gigant Huawei od svog nastajanja pomera granice poslovanja u svakom pogledu. Ukoliko planirate da postanete korisnik  kompanije Huawei, iznenadićete se pre svega sjajnim opcijama i mogućnostima koje pružaju njihovi uređaji. Generacija sadašnjih Huawei pametnih telefona opremljena je najsavremenijim Huawei Mobile Service sistemom koji će svakom korisniku pružiti sve što je neophodno za uspešnu realizaciju svih dnevnih obaveza.

 

Huawei- Petal Search

 

Prepustite se uživanju u aplikacijama uz AppGallery

Svaki novi model  kompanije Huawei iznova dokazuje snagu tehničkih i estetskih karakteristika koje ga čine. Ipak, već određeno vreme kompanija radi i na razvoju softverskih rešenja među kojima se izdvaja spektar aplikacija i usluga.

Ne možemo, a da ne istaknemo poznatu Huawei prodavnicu pod nazivom AppGallery koja raspolaže aplikacijama i igrama koje savršeno funkcionišu na najnovijim modelima telefona i odgovaraju na sve potrebe korisnika. Poseduje najveće svetske društvene mreža, domaće bankarske aplikacije, aplikacije za prevoz, medije iz Srbije ali i mnoge druge aplikacije iz regiona i celog sveta.

Petal Search pretraživač nudi čitav spektar opcija

Ipak, nije samo AppGallery  jedino mesto na kojem  možete da preuzmete nove aplikacije, Petal Search je pretraživač koji spaja sve što korisniku treba na jednom mestu. U okviru HMS sistema, on predstavlja jednu od najboljih aplikacija Huawei ekosistema. Podržava više od 70 jezika i pokriva više od 170 zemalja, a obuhvata vesti, aplikacije, internet prodavnice, putovanja, zabavu, kao i lokalne usluge.

Petal Search se na svakom telefonu može aktivirati kao svojevrstan hab, koji na jednom mestu prikazuje sve ono što korisnika zanima, a korisnik samostalno bira šta je to što bi voleo da vidi u okviru panelno predstavljenog sadržaja. Pretraživač je dostupan za preuzimanje u AppGallery prodavnici. Samim tim i ostali korisnici Huawei telefona mogu neometano da istražuju aplikacije, bez obzira na to da li imaju HMS ili GMS verziju telefona.

Gspace predstavlja aplikaciju koja u sebi sadrži Google play prodavnicu. Omogućava lakše učitavanje, instaliranje i funkcionisanje samih Google usluga na Huawei uređajima.

Dolazak do aplikacija na Huawei uređajima nikada nije bio lakši i jednostavniji, a od preuzimanja popularnih aplikacija deli vas samo jedan klik.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela