Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Kako da telefonom snimite savršenu fotografiju

Pametni mobilni telefoni već odavno nisu samo sredstvo za razgovore, već predstavljaju svojevrsni „prozor u svet”. Brojni korisnici iz sveta fotografije ih koriste i za svoje profesionalne radove, a neki od njih otkrivaju savete koji će i običnim korisnicima pomoći da na savršen način zabeleže važne trenutke koji im se dešavaju.

HONOR 50 označava novu generaciju mobilne tehnologije, sa ambicijom da potrošačima pruži impresivne karakteristike, uključujući zabavne i profesionalne mogućnosti snimanja vlogova i besprekorno iskustvo gledanja. Uz neverovatni dizajn HONOR 50 nudi jedinstveno korisničko iskustvo.

 

00001 HONOR 50 cena

 

Zahvaljujući prednjoj kameri od 32MP sa uglom gledanja od 90o, korisnici mogu da naprave savršene selfije i video zapise, sa više ljudi i pejzaža snimljenih u kadru. HONOR 50 se može pohvaliti profesionalnom četvorostrukom zadnjom kamerom koja ima glavnu kameru od 108MP, širokougaonu kameru od 8MP, makro kameru od 2MP i dubinsku kameru od 2MP, što korisnicima omogućava snimanje fotografija i video zapisa sa izuzetno jasnom slikom i prelepim detaljima, čak i noću.

„Kreiranje savršenih fotografija sa HONOR 50 telefonom nikada nije bilo lakše. Beauty portret, multi-video, wide i makro kamera – svaka od ovih i brojnih drugih opcija može da vam donese novi svet kreativnosti. Istražite ih jer će vam dosta pomoći u pravljenju fotografija za pamćenje. Ono što fotku čini savršenom je i strpljenje, tako da bi korisnici, naročito oni koji vole da zabeleže svaki svoj trenutak, trebalo da istraže različite uglove, da promene perspektivu ili da aktiviraju opciju greed za balans detalja na fotografijama. Svetlo definiše ton i atmosferu, zato bi trebalo koristiti različite izvore svetlosti. Igrajte se sa senkama i refleksijama, a uvek postoji i opcija za editovanje”, saveti su fotografkinje Marija Andrić.

Uz fleksibilnost promene između kamera bez prekida, HONOR 50 ima šest režima snimanja više videa, uključujući:

  • Front to Rear: Korisnici mogu lako da se prebacuju između prednje i zadnje kamere kada snimaju video sadržaj;
  • Dual-View (prednja/zadnja kamera): Korisnici mogu istovremeno da snimaju i prednjom i glavnom zadnjom kamerom, uz mogućnost uporednog prikaza onoga što je snimljeno obema kamerama;
  • Dual-View (dve zadnje kamere): Korisnici mogu istovremeno da snimaju zadnjom glavnom i širokougaonom kamerom, uz mogućnost uporednog prikaza onoga što je snimljeno obema kamerama. Glavna kamera takođe nudi 6x zoom za snimanje video sadržaja;
  • Picture in Picture: Korisnici mogu da postave ono što snimaju prednjom kamerom na veći prikaz zadnje kamere ili obrnuto;
  • Fast-Motion / Slow-Motion: Korisnici mogu da snimaju objekte ili sebe sa efektima usporenog ili brzog pokreta;
  • Single to Dual-View: Korisnici mogu da pređu sa snimanja jednom na snimanje sa dve kamere u bilo kom trenutku dok snimaju video sadržaj.

Pored šest režima snimanja više videa, HONOR 50 poseduje i Story Creator opciju koja uključuje devet setova različitih šablona video priča koji omogućavaju korisnicima da kreiraju jedinstvene video zapise na osnovu različitih scenarija snimanja.

Dizajniran da zadovolji sve zahtevnije modne potrebe korisnika, HONOR 50 nadilazi konvencionalne boje i u Srbiji je dostupan u nizu zapanjujućih i modernih opcija, uključujući Frost Crystal, Emerald Green i Midnight Black.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela