Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Kako da izaberete savršen telefon za leto

Kada nam leto zakuca na vrata, uglavnom se bude želje za stalnim akcijama, šetnjama, noćnim izlascima. Pored toga kako ćemo se obući za žurku i gde ćemo izaći, važno je odabrati telefon idealan za sve aktivnosti tokom vrelih dana i koji će ispuniti sva naša očekivanja.

Kada su telefoni u pitanju, pitanja koje nas često muče kada uveče izađemo jesu dugotrajnost baterije, fotografije koje možemo da napravimo kada padne mrak ili da li može da nam stane u džep ili torbu. Odličan izbor ovog leta jeste pametni telefon HONOR X8, jer više nećete morati da razmišaljate o ovim stvarima.

 

HONOR X8_2

 

U današnje vreme, većina nas dosta vremena provodi na svojim mobilnim telefonima. Razlozi su raznoliki, ali ono što je sigurno najčešći problem jeste da li će baterija uspeti da izdrži do kraja dana. Svi oni koji vole da provode vreme na internetu, deleći fotografije i video snimke na društvenim mrežama iz noćnog izlaska, biće bezbrižni uz bateriju od 4000mAh koju poseduje HONOR X8. Dodatno, uz HONOR Wired SuperCharge od 22,5W, samo deset minuta punjenja obezbeđuje tri sata reprodukovanja onlajn video sadržaja.

Važne stvari prilikom izbora telefona jesu dizajn i njegova veličina, a uz HONOR X8 korisnici ne moraju da razmišljaju o tome da li će telefon stati u džep ili torbu. Ovaj telefon poseduje elegantno zaobljene uglove na sve četiri strane i bez problema staje gde god želite.

Nakon provoda, kada energija splasne i utisci se slegnu, većina nas posegne za telefonom kako bismo izlistali sve fotografije koje smo zabeležili. Filtere nećemo morati da koristimo ukoliko želimo da povećamo osvetljenost fotografije, jer HONOR X8 poseduje noćni režim fotografisanja i ima odličnu rezoluciju, što korisnicima omogućava da snime više detalja i živopisne fotografije. Nema boljeg osećaja od onog kad znate da ste napravili odličan izbor.

HONOR X8 je dostupan kod mobilnih operatera MTS, A1 i Yettel, kao i kod partnera Gigatron, Tehnomanija i Tehnomedia, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 29.990 rsd. Za više informacija molimo posetite: https://www.hihonor.com/rs/phones/honor-x8/

Oznake:
© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela