Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Kada se vrhunska funkcionalnost nađe u telefonu srednje klase – Huawei Y7 prime

Čak ni svi skupoceni telefoni ne poseduju takve odlike kao što su dvostruka kamera i baterija velikog kapaciteta. Telefon 2018 Huawei Y7 Prime dokazuje da najnovija rešenja mogu biti dostupna po veoma atraktivnoj ceni.

2018 Huawei Y7 Prime ima širok ekran sa uskim okvirom, dvostruku kameru sa predivnim bokeh efektom, bateriju velikog kapaciteta, sjajan dizajn, ali sve to ne povećava  njegovu povoljnu cenu. Sada svako može da ima telefon koji pruža mogućnost potpunog uživanja u najnovijim opcijama.

 

3.0 Y2018_Full view display

 

Moderni FullView displej

Displej ima ključnu ulogu na pametnom telefonu. Zbog toga je širok displej sa uskim okvirom tako značajan novi trend. Zahvaljujući nedavnim dostignućima u razvoju, na najnovijim telefonima je moguće ugraditi mnogo veće ekrane bez povećanja veličine samog kućišta. Ali, do sada je ovo rešenje bilo rezervisano samo za skuplje uređaje. Huawei je jedan od prvih proizvođača koji svoje odlične FullView ekrane koristi i na povoljnijim telefonima iz 2018 Y serije.

Model 2018 Y7 Prime nudi prelepi FullView displej od skoro 6 inča, koji je odličan za pretraživanje interneta i gledanje filmova. Veliki ekran prikazuje više informacija i radi dobro kada npr. gledate filmove u pokretu. Dobar kvalitet obezbeđuju IPS tehnologija i rezolucija od 1440 x 720 piksela. Uz takve specifikacije, slika koja se prikazuje na telefonu Y7 Prime je veoma detaljna i jasna. Čak i sitan tekst je uvek čitljiv, nežne ivice fonta su prijatnije za oko, dok gledanje slika sa žurke,  praćenje omiljene serije ili filma predstavlja pravo zadovoljstvo.

Dvostruka kamera sa umetničkim bokeh efektom

Kada već pričamo o slikama, treba napomenuti da Huawei Y7 Prime 2018 ima ugrađenu dvostruku glavnu kameru. Dva sočiva mogu da izmere dubinu scene, dok najnoviji softver stvara umetnički efekat zamućenosti pozadine, koji je do nedavno bio dostupan samo na SLR aparatima. Subjekat u prvom planu će biti jasan i detaljan, dok će pozadina biti predivno zamućena pomoću bokeh efekta. Korisnik ima potpunu kontrolu nad bokeh efektom jer može da podešava količinu zamućenosti na svakoj pojedinačnoj fotografiji. Zahvaljujući senzoru od 13MP, kamera savršeno slika detalje subjekta.

Senzor prednje selfi kamere takođe ima visoku rezoluciju od 8MP. Aplikacija prednje kamere koristi prednosti izmenjene realnosti – slici možete da dodate virtuelnu šminku ili zabavnu masku. Takođe možete automatski da zamenite pozadinu slike. Prednja kamera može da prepozna vaše lice i izdvoji ga od okruženja. Ovo vam omogućava da kasnije zamenite pozadinu nekom drugom slikom!

Dugotrajne performanse osam jezgara

Niko ne voli da čeka. Ako želite da koristite određene opcije svog telefona, trebalo bi da vam budu dostupne u deliću sekunde.  Huawei je osigurao neometan rad telefona pomoću moćnog Snapdragon 430 procesora sa osam jezgara. Ovaj čip vam garantuje sjajne performanse čak i sa najnaprednijim programima i igricama.

Huawei Y7 Prime 2018 poseduje ne samo efikasne komponenete koji štede energiju, već i bateriju velikog kapaciteta od 3000 mAh. Ovaj telefon može da ponudi ceo dan intezivnog korišćenja, uključujući i do 13 sati neprekidnog puštanja video snimaka. Imaćete dovoljno energije tokom dužeg putovanja ili pravog mobilnog filmskog maratona. Čak i oni koji telefone koriste izuzetno intezivno neće morati da dopunjuju bateriju tokom dana ili nose punjač sa sobom.

Komfor i sigurnost

Telefon 2018 Huawei Y7 Prime je opremljen veoma efikasnim čitačem otiska prsta, ali ovo nije jedini način da ga otključate. Možete ga otključati i pomoću skeniranja crta lica. Dovoljno je samo da pogledate u svoj telefon, i on će se otključati istog momenta.

Još jedna opcija koja ovoj telefon čini još praktičnijim je mogućnost korišćenja dva broja istovremeno. Većina najnovijih telefona nudi takozvani hibridni dvostruki SIM, što znači da korisnici moraju da se odreknu memorijske kartice kada žele da instaliraju drugu SIM karticu. Na modelu 2018 Huawei Y7 Prime postoje tri mesta za kartice, dva za SIM kartice i treće za micro SD karticu. Zahvaljujući tome možete da proširite memoriju i istovremeno koristite dva broja.

 

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela