Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Jedan od najboljih Motorola telefona sada je dostupan u boji koja će obeležiti 2023. godinu

Globalni stručnjaci za preciznost boja u Pantone Colour Institute najavili su Pantone boju godine sa ciljem da naglase simboličku prirodu boje, ilustrujući kako izbor boja oslikava ono šta se dešava u našoj kuluturi u određenom trenutku u vremenu. Pantone boja godine bira se analizom globalnih trendova i tema tokom godine posmatrajući sve društvene aspekte, od mode do marketinga, društvenih medija, pa čak i politike.

Zahvaljujući globalnom partnerstvu sa kompanijom Motorola u sferi smartfona, Pantone je stekao uvid u to kako se tehnologija i boja prepliću pružajući novu mogućnost ličnog izražavanja, negujući kreativnost i otvarajući sveobuhvatna iskustva za korisnike. Kako bi nastavila svoju misiju, Motorola je predstavila specijalno izdanje modela edge 30 fusison u Pantone boji godine 2023. – PANTONE 18-1750 Viva Magenta.

Motorola edge 30 fusion korisnicima pruža premijum performanse u tankom kućištu koje odlikuje sofisticiran dizajn. Sa vodećim funkcijama na tržištu, koje uključuju bezgranični 6.55” pOLED displej sa 144hz osvežavanjem ekrana, Snapdragon 888+ 5G mobilnom platformom i naprednim 50MP sistemom kamera koji poseduje optičku stabilizaciju slike (OIS), Motorola edge 30 fusion predstavlja savršeni presek performansi i lepote, i na najbolji način otelotvoruje Pantone boju godine 2023.

Pored saradnje u sferi smartfona, Motorolina matična kompanija Lenovo takođe je najavila šire globalno partnerstvo u sferi tehnologije koje će koristiti Pantone boju godine 2023 ekskluzivno za kompjutere i tablete. Svi prisutni na događaju otkrivanja nove boje godine imali su priliku da urone u “Magentaverse” iskustvo uz pomoć Lenovo ThinkReality A3 pametne naočare za proširenu stvarnost.

 

Pantone motorola

 

Značaj iza Viva Magenta boje

Pantone boja godine za 2023. sa velikim entuzijazmom otkriva kako izgleda spajanje virtuelnog i fizičkog. Sa osnovom u crvenoj boji sa prizvukom plavih nijansi, ova moćna boja inspirisana je prirodom i dalje istražena kroz tehnologiju kako bi otkrila brojne dimenzije i novi način stvaranja. Kako se simultano upuštamo u brojne dimenzije i prostore, zamućujemo linije onoga šta je opipljivo i digitalno, i tako formiramo sopstveni hibridni identitet.

Viva Magenta simbolizuje ovu vezu naglašavajući način na koji koristimo tehnologiju kako bismo unapredili sebe i razvili sopstveni izražaj. U pitanju je poruka koja se savršeno poklapa sa Motorola i Lenovo misijom osnaživanja korisnika putem tehnologije.

“Naše ekskluzivno, globalno partnerstvo, sa kompanijom Pantone u smartfon kategoriji pomera nas za još jedna korak napred, čineći nas jedinim proizvođačem smartfona koji je lansirao telefon u Pantone boji godine 2023, dozvoljavajući korisnicima da istražuju, kreiraju i pomeraju granice uz pomoć tehnologije. Ova boja na najbolji način reflektuje kulturni pokret u kom se nalazimo, i sa velikim zadovoljstvom donosimo ovu moćnu boju na Motorola edge 20 fusion uređaje širom sveta”, izjavio je Ruben Castano, izvršni direktor za dizajn i korisničko iskustvo u kompaniji Motorola.

“Zaista je bila privilegija istraživati Magenta verse zajedno sa Motorolom i Motorola edge 30 fusion smartfonom. Ujedinjeni smo u verovanju da dizajn, inovacije i lični izražaj mogu da generišu više kreativnih rešenja koja će nas voditi ka budućnosti koja promoviše radost i optimizam”, saopštila je Elley Cheng, potpredsednica kompanije Pantone.

 Istražite audio-vizuelno iskustvo uz MOTO BUDS  600 ANC

Viva Magenta donosi potpuno nov način da uronimo u nove tehnologije, svetove i iskustva.  Kako bi  pomogla korisnicima na tom putovanju, Motorola je  uparila specijalo izdanje modela edge 30 fusion sa svojim novim MOTO BUDS 600 ANC slušalicama koje poseduju Snapdragon Sound tehnologiju, isporučujući superiorno audio iskustvo uz hibridnu Active Noise Cancellation tehnologiju. Bilo da se odmarate u avionu, odgovarate na poziv na bučnoj ulici ili slušate muziku u kafiću, možete da očekujete visoku rezoluciju i kristalno čist zvuk – bez obzira na to gde se nalazite.

Dodatne mogućnosti koje nove slušalice donose uključuju Bluetooth multipoint tehnologiju koja omogućava da povežete dva uređaja u isto vreme i Google Fast Pairing, koji omogućava brzo povezivanje slušalica sa telefonom. Kada dođe vreme da ih odložite, kutija sa bežičnim punjenjem pružiće vam do 28 časova korišćenja, pre nego što dođe vreme za novo punjenje.

Pritom, MOTO  BUDS 600 ANC dolaze i u PANTONE 19-2118 Winetasting boji koja je dizajnirana da dopuni Pantone boju godine 2023 i specijalno izdanje Motorola edge 30 fusion telefona, stvarajući upečatljiv par i nezaobilazni dodatak vašim autfitima.

Dostupnost

Specijalna ograničena serija modela Motorola edge 30 fusion u Pantone boji godine 2023 Viva Magenta, u Srbiji će biti dostupna od sredine decembra zajedno sa MOTO BUDS  600 ANC slušalicama.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela