Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Izaberite izazov uz HONOR

Dostignuća žena širom sveta u kulturi, obrazovanju, nauci i drugim sferama, kao i u svakodnevnom životu treba da slavimo svakog dana. Međunarodni dan žena, 8. mart slavimo već više od 100 godina, a ovogodišnja tema je „Izaberi izazov“ jer iz izazova proističe promena zato ga izaberite i počnite da menjate sebe i svet koji vas okružuje.

To može biti čak i mala promena, pa makar u vidu količine vremena koje posvećujemo sebi! A neki od saveznika u izazovima koje postavite sebi mogu da vam budu i HONOR proizvodi koji će biti  sniženi povodom Međunarodnog dana žena u periodu od 2. do 8. marta. Na vama je samo da izaberete proizvod i iznenadite sebe ili svoju dragu osobu nekim od ovih sjajnih uređaja!

Ako ste osoba koja prati modu i ima stila, savršeni modni dodatak svakoj vašoj odevnoj kombinaciji biće HONOR Watch ES. Osim što je elegantan i uklapa se uz svaku modnu kombinaciju, on poseduje i pregršt pre svega korisnih, ali i zanimljivih funkcija. U par lakih poteza možete saznati koliko ste koraka prešli do tog trenutka, da li ste pod stresom, da li vam je kvalitet sna dobar. Takođe, sat vas obaveštava ukoliko dug vremenski period niste bili aktivni i nudi vam preko 95 različitih režima za vežbanje. Kako vam zvuči izazov da svaki dan isprobate neki novi režim vežbanja? Elegantni i funkcionalni HONOR Watch ES sada po sniženoj ceni od 12,990 dinara.

 

honor satovi 4

 

Tu je još jedan sjajan poklon za sve pobornike aktivnog života – HONOR Band 5 koji će biti sjajan partner svakom ljubitelju sporta i fizičkih aktivnosti. Osim što prati vaše vitalne funkcije 24 sata, nudi vam veliki broj aktivnosti kao što su trčanje napolju ili na traci, vožnja bicikla, hodanje, ali i pilates, joga, aerobik, kao i program namenjen svim aktivnostima, a to je precizno merenje utrošenih kalorija za vreme vežbanja. Čak i kada se vaše aktivnosti, na primer za vreme radnog vremena, svode na sedenje na stolici, narukvica će vas podsetiti da je vreme da malo ustanete i prošetate. Zadajte sebi izazov, pokrenite se i svaki dan pokušajte da pređete 10,000 koraka. A saradnika u izazovu HONOR Band 5 pronaći ćete po sniženoj ceni od 3,990 dinara.

Muzika nas pokreće, inspiriše i opušta. Svaka obaveza ili zadatak nam lakše padne ako pustimo muziku i prepustimo se ritmu. Za ljubitelje dobre muzike tu su HONOR Choice TWS bežične slušalice. Osim toga što vrlo lepo prijanjaju u uvo i  jednostavno se koriste, ove slušalice obezbeđuju sa jednim punjenjem do šest sati slušanja muzike. Međutim, njihova kutija je istovremeno i punjač, koji obezbeđuje tri dodatna punjenja slušalica, što im daje mogućnost od čak 24 časa neprekidnog slušanja muzike! Na vama je samo da odaberete omiljenu plejlistu. Testirajte svoje granice uz novi izazov, svaki dan uz nju odradite mini trening, na primer kardio, joga, vožnja biciklom ili na primer šetnja. HONOR Choice TWS sada možete kupiti po sniženoj ceni od 4,490 dinara.

A za prave avanturiste u duši, one koji vole adrenalin i uvek su spremni za akciju, HONOR je spremio savršen poklon – HONOR Watch GS Pro. Pametni sat koji će ispratiti svaki vaš korak i vašu avanturu učiniti zanimljivom. Ovaj pametni sat raspolaže sa puno korisnih opcija kao što su praćenje vremenskih prilika, pamćenje vaše putanje kretanja, merenje pulsa i nivoa kiseonika u krvi. Vama preostaje samo da se opremite dobrom voljom, vedrim duhom i lokacijom za sledeću avanturu. Zadajte sebi izazov, pa nek svaki vikend bude jedna nova avantura! Sada HONOR Watch GS Pro možete kupiti po sniženoj ceni od 30,990 dinara.

Zato vreme je za akciju! Odaberite svoj izazov, pomerite granice i izaberite neki od sjajnih HONOR uređaja, sada po neverovatnim cenamau svim ovlašćenim maloprodajnim objektima.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela