Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Ispoljite lični stil: Personalizujte HONOR Magic5 Lite

Kompanija HONOR objavila je uzbudljive vesti koje se tiču korisnika HONOR Magic5 Lite modela koji žele da personalizaciju uređaja podignu na viši nivo. Uvođenjem ekskluzivnih besplatnih tema i Always-On Display funkcija, korisnici sada mogu da dizajniraju svoje pametne telefone i tako im daju svoj lični pečat.

Najnoviji član HONOR Magic serije, HONOR Magic5 Lite, već se istakao zahvaljujući bateriji kapaciteta od 5100mAh koja može da podrži do 3 dana umerene i do 2 dana intenzivne upotrebe (testirano od strane DXOMARK). Za današnje generacije koje su uvek u pokretu i koje zahtevaju kvalitetan uređaj po pristupačnoj ceni, HONOR Magic5 Lite je odličan izbor. Tanak dizajn, izuzetan ekran i velika baterija čine ovaj telefon odličnim uređajem za gledanje filmova, igranje igrica i povezanost sa porodicom i prijateljima.

 

HONOR Magic5 Lite 1

 

Međutim, to nije sve. Kompanija HONOR je ponosna što svojim korisnicima može da ponudi ekskluzivne besplatne teme i Always-On Display funkcije. Ove karakteristike nude niz opcija koje odgovaraju svačijoj ličnosti i stilu. Teme koriste kreacije koje su se posebno istakle na međunarodnom takmičenju HONOR Talents o umetničkom dizajnu.

Korisnici mogu da izaberu temu koja najbolje opisuje njihovu individualnost, pa čak i da dodaju svoj lični pečat na lock scren-u uređaja. Sa ovim novim funkcijama, korisnici mogu da osete pravu vezu sa svojim uređajem i učine ga zaista ličnim.

„Mi razumemo da naši korisnici žele svoj uređaj da učine jedinstvenim i na taj način ispolje svoj lični stil”, izjavio je Bruce Huang, generalni menadžer za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju. „Zato smo veoma srećni što nudimo ove ekskluzivne besplatne teme, kao i Always-on Display funkcije. Želimo da naši korisnici osete pravu konekciju sa svojim uređajem, a ove funkcije pomažu da se to i postigne.”

Pored ovih funkcija, HONOR nudi i limitirane maske za pametne telefone. Ove maske su posebno dizajnirane da dopune nove teme i funkcije, čineći HONOR Magic5 Lite jedinstvenim. Svi koji, tokom promotivnog perioda, kupe svoj HONOR Magic5 Lite telefon kod partnera:  Gigatron, Tehnomedija, Tehnomanija, CT Shop, i online preko platforme Shoppster.rs, dobijaju masku na poklon. Ne propustite priliku da personalizujete svoj uređaj i učinite ga posebnim i svojim (Dostupno dok traju zalihe).

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela