Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » ikona je ponovo rođena – Novi Motorola Razr sa savitljivim ekranom

Motorola donosi evoluciju u savitljivom telefonu koji je obeležio čitavu jednu generaciju: RAZR, modna ikona, koja je definisala deo pop kulture. Novi motorola razr je prvi pametni telefon sa fleksibilnim ekranom na preklapanje, koji se u potpunosti savija, donoseći poznato, a opet potpuno jedinstveno iskustvo u korišćenju telefona!

Trudili smo se da razumemo kako fleksibilni ekrani mogu da poboljšaju način na koji ljudi koriste svoje pametne telefone. Tako je Motorola za te svrhe razvila i testirala više od 20 različitih prototipa tokom inicijalne faze istraživanja tržišta. Ispostavilo se da je najbolje rešenje upravo “školjka” dizajn koji svi dobro pamtimo i koji smo voleli, jer je izuzetno kompaktan i kao takav idealan za nošenje, a uz to niste uskraćeni za doživljaj “velikog ekrana” koji svi potrošači visoko vrednuju.

 

motorola razr srbija

 

Motorola razr redefiniše stil i veštine u izradi pametnih telefona na potpuno nov način. Konstruisan koristeći vrhunski nerđajući čelik sa 3D Gorilla staklom, spoljna strana uređaja je dobro zaštićena, a opet imate premijum osećaj u ruci. Poput originalnog i novi motorola razr je tanak i gladak, izbegavajući  kontrast u bojama i materijalima, kako se ne bi narušio osećaj kompaktnog dizajna.

Razvijajući razr, uz sva ograničenja dostupne tehnologije, opredelili smo se da sledimo svoj vlastiti put. Kreirali smo i donosimo Vam, prvi u industriji, patentom zaštićeni mehanizam preklapanja, sa kojim obe strane prilagođenog fleksibilnog ekrana savršeno naležu jedna na drugu, bez da ostavljaju prostora da uđu čestice prašine i prljavštine; redizajnirali smo antenu kako bi se uklopila u prostor dvostruko manji od današnjih pametnih telefona; pored toga, uređaj je premazan zaštitnim slojem koji ga čini otpornim na vodu i štiti ga od prskanja . Sa ovakvim prodornim pristupom u dizajnu i tehnologiji mi postavljamo standarde za novu generaciju mobilnih uređaja.

Dok su pametni telefoni sve veći i veći, razr je sve kompaktniji. Kada Vam je potreban doživljaj bioskopskog platna tu je Flex View displej od 6.2”  sa 21:9 odnosom stranica, donoseći funkcionalnost na koju ste navikli. Ako je vreme da krenete, jednostavno presavijte svoj razr kako bi ste prekinuli sadržaj i uživajte u njegovom glatkom dizajnu, napravljenom baš po meri vašeg džepa.

Sa spoljne strane razr-a se nalazi interaktivni Quick View displej od 2.7” koji Vas obaveštava o svim bitnim informacijama u pokretu, omogućavajući da na taj način budete lako dostupni dok u isto vreme radite druge poslove. Bez otvaranja svog telefona vi možete da obavljate pozive, odgovarate na poruke, plaćate sa samo jednim pokretom, slušate muziku, pravite zadivljujuće selfije, koristite Google asistenta ili pristupate podešavanjima, kao što su Bluetooth, Wi-Fi ili vaš kućni Hotspot.

Iskusite potpuno nov i jedinstven doživljaj u korišćenju pametnog telefona! Brend sa nasleđem koje pamte sve generacije, najmodernija tehnologija i dizajn u trendu učiniće da korišćenje razr smartfona bude za Vas napredno iskustvo koje Vam je trebalo, a uz to konačno donosi i onaj super osećaj kada prekidate slušalicu jednostavnim peklapanjem telefona.

Da li ste spremni da uživate u najsavitljivijem pametnom telefonu? Saznajte više o razr karakteristikama na motorola.com/rs

Novi motorola razr će biti dostupan u prodaji na određenim tržištima Evrope počevši od decembra.

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela