Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Huawei Y7 Prime, telefon koji ima sve – po pristupačnoj ceni

Korišćenje mogućnosti i usluga koje nudi digitalna stvarnost 21. veka ne mora da bude skupo niti komplikovano. Ako uspete da pronađete pravu ponudu, možete da uživate u svim prednostima po odličnoj ceni. Kao i kada putujete na odmor, najvažnije je da znate šta da odaberete. 21.vek nas neprestano zadivljuje tehnološkim razvojem koji stvara potpuno nove mogućnosti i čini naš svakodnevni život lakšim i prijatnijim. Nažalost, ponekad se te promene dešavaju suviše brzo, i najnoviji uređaji su često suviše skupi. Umesto da vas obeshrabre previsoke cene telefona dizajniranih za ljubitelje elektronskih uređaja, bolje je da odaberete telefon koji je lak za korišćenje i nudi sve što vam je potrebno po veoma povoljnoj ceni.

 

Y_Design

 

Najvažnija je pristupačnost

Odličan primer takvih uređaja su telefoni iz 2018 Huaweu Y serije, stvoreni da budu praktičan most ka digitalnom svetu. Kada obratite pažnju na veličinu njihovih ekrana, postaje vam očigledno da su dizajnirani da budu komforni. Veliki displeji (i do 5,9 inča) mogu da prikazuju veće i lako vidljive ikonice, kao i da omoguće korisnicima da čitaju bez naprezanja očiju, što je dodatno olakšano opcijom za povećavanje fonta u meniju, mejlu ili na vebsajtu.

Y serija telefona je opremljenja najnovijim Google Android sistemom, koji je veoma brz i bezbedan. Zbog činjenice da su praktičnost i lakoća korišćenja veoma značajni za Huawei, ova kompanija ulaže mnogo napora u istraživanje načina na koji se telefoni koriste, najstojeći da ih učine jednostavnijim i intuitivnijim. Zahvaljujući tome, telefoni iz Y serije imaju dosta pažljivo osmišljenih poboljšanja interfejsa koji vam pomažu da pronađete željenu opciju, brzo pokrenete određenu aplikaciju i pretražujute meni.

Neograničeno znanje, neograničena zabava

Ipak, najbitnije je da Y serija nudi čitav niz opcija koje svakodnevni život čine lakšim i prijatnijim. Uz brz pristup internetu možete da proverite najnovije vesti širom sveta, preuzmete i pročitate interesantnu knjigu, ili odgledate stariji filmski hit.

Prednja kamera znači da bilo kada i bilo gde možete da vidite svoju decu ili unučiće pomoću video razgovora i pričate sa njima kao da su pored vas, bilo da žive na dve ulice od vas ili na drugom kontinentu. Zadnja kamera vam omogućava da lako pravite fotografije visokog kvaliteta – čega god želite da se sećate, svaki trenutak vredan čuvanja, sada može da završi u vašem telefonu. Prvi koraci vašeg unuka, zalazak sunca iznad Pacifika tokom putovanja vašeg života, ili samo lepo vreme provedeno sa ćerkom u vašem omiljenom kafiću – zahvaljujući dvostrukoj kameri telefona Y7 Prime, sve će to ostati sa vama zauvek, ovekovečeno na savršenoj fotografiji.

Uzbudljiva tehnološka rešenja

Zbog toga što tehnologija treba da služi čoveku, a ne obrnuto, telefoni iz Y serije poseduju bateriju koja im omogućava da dugo rade. Možete da uživate u neograničenom pristupu digitalnom svetu bez potrebe da razmišljate o nošenju punjača sa sobom…

Pored toga, ovi telefoni mogu da koriste dve SIM kartice istovremeno. To vam omogućava da odaberete najbolje ponude operatera, obavljate jeftine pozive sa jedne kartice dok istovremeno koristite promociju internet paketa sa druge.

Zahvaljujući tehnološkom razvoju, jedan mali uređaj koji nosite u džepu vam omogućava da uvek budete blizu svojih volejnih, čak i kada su daleko, da imate pristup svim filmovima, knjigama i pesmama ovog sveta, kao i da uslikate trenutke i sačuvate ih za sebe i druge u obliku fotografije. Ako odaberete telefone iz 2018 Huawei Y serije, možete biti sigurni da ćete dobiti sve ove prednosti bez trošenja previše para u obliku najlakšem za korišćenje.

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela