Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Huawei postigao novi rekord

Kompanija Huawei isporučila je više od 10 miliona jedinica pametnog telefona P8 lite za svega devet meseci od trenutka kada se ovaj telefon našao u slobodnoj prodaji na tržištu Evrope. Na globalnom nivou, celokupna Huawei P8 serija našla je svoj put do 16 miliona korisnika.

 

Image1

Ova godina je od samog početka odlična za Huawei. Kompanija je već u januaru postavila novi rekord isporučivši 12 miliona pametnih telefona, što predstavlja rast od čak 93 posto u odnosu na januar 2015. Takođe, januar je četvrti mesec za redom u kom je Huawei isporučio više od 10 miliona pametnih telefona. Uz rastuću prepoznatljivost brenda i neprekidan niz poslovnih uspeha na globalnom nivou, interesovanje korisnika za mobilne uređaje kompanije Huawei neprestano raste.

Ovaj poslovni rezultat nastavak je uspešne 2015.godine u kojoj je Huawei isporučio više od 108 miliona pametnih telefona – što predstavlja rast od 44 posto u odnosu na 2014. godinu – i na taj način opravdao svoju titulu proizvođača pametnih telefona broj tri u svetu.

 

Image2

Huawei P8 lite je prvi pametni telefon kompanije Huawei koji je postigao veći uspeh u prodaji na svetskom tržištu nego na tržištu Kine, što je jasna potvrda efikasnosti globalne tržišne strukture kompanije.

P serija kompanije Huawei poznata je po elegantnom dizajnu i savršenstvu izrade, kakav je i P8 lite. Zahvaljujući povoljnoj ceni Huawei P8 lite je idealan izbor za veliki broj korisnika.

 

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela