Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » HUAWEI P8 – Vrhunac kreativnosti

Pre dve godine vodeća svetska IKT kompanija Huawei predstavila je legendarni P6 u Londonu, a juče je u britanskoj prestonici otkrila čak dva nova pametna telefona P serije – Huawei P8 i Huawei P8 max.

Pametni telefon P8 max zadržao je vrhunski dizajn modela P8, ali poseduje veći ekran od 6,8 – inča, duže trajanje baterije, kao i jedinstvenu, samopodešavajuću kameru za svetla koja se prilagođavaju svim režimima rada. Huawei P8 max nasledio je i elegantan ID dizajn i izvanredne performanse P serije. Sve ove karakteristike donose više zabave kroz novi, veći ekran.

Rezolucija 16:9 pruža neverovatan doživljaj boja i oštrine slike, dok sistem uštede i upravljanja energijom značajno doprinosi životnom veku baterije od 4360 mAh. Inzvanredne performanse omogućavaju gledanje video sadržaja u trajanju od preko 15 časova u kontinuitetu. Prednje i zadnje kamere Huawei P8 max koriste kombinaciju 5+13 megapiksela. Zadnja kamera koristi poseban Image Signal procesor sa optičkom stabilizacijom kadra i dual-tone blicem uz koji slike dobijaju prirodne boje na noćnim fotografijama.

 

Richard Yu_CEO Huawei Consumer Business Group

 

Veći ekran, veća baterija i „veći“ snovi

Huawei P8 max ima 6.8-inčni ЈDI ekrana, visoke in-cell FHD rezolucije trenutno najveći na svetskom tržištu. Rezolucija 16:9 omogućava telefonu da bude tanji, daje bolji osećaj korišćenja i čini ga lakšim za nošenje. Landscape režim i poboljšana tehnologija boja upotpunjuju vizuelni doživljaj.

Ekran P8 max od 6.8-inča opremljen je baterijom jačine 4360mAh, a sve to je smešteno u super tanki dizajn od 6.8 mm.

Jedinstvene funkcije fotografisanja za više kreativnosti

Huawei P8 max koristi kombinaciju 5+13 megapiksela prednje i zadnje kamere. Zadnja kamera od 13 megapiksela i optički stabilizator obezbeđuju bolje fotografisanje u noćnim uslovima.

Huawei P8 max pruža korisnicima profesionalne alate za obradu fotografija i video snimaka i tako skraćuje vreme naknadne obrade. Takođe poseduje posebne režime za fotografisanje: “beauty mode”, Selfie, Pano i Lapse.

Za razliku od jednostavnih funkcija osvetljenja fotografija na običnim telefonima, P8 max daje trenutni prikaz na ekranu uz ručno kontrolisanje otvora blende. Pametni telefon P8 max ima optičku stabilizaciju kadra na zadnjoj kameri koja i bez stativa stvara fenomenalne prizore a jedinstveni Director režim omogućava korisnicima trenutno deljenje tek kreiranog sadržaja. Takođe, P8 max može formirati grupu za snimanje sa još tri telefona i putem prelaska na različite uglove, korisnici mogu napraviti blockbuster bez naknadne montaže.

Novi estetetski dizajn

Najbitnija karakteristika Huawei P8 max je ne odsečen zadnji deo telefona sa odnosom veličine telefon i veličine ekrana od 94 procenta. Kompletna površina telefona isečena je aluminijumskim blok sečivom koje se koristi u kosmičkoj industriji.

Huawei P8 max koristi industrijski najnaprednije rešenje raspoređivanja temperature kako bi izbegao pregrejavanje. Telefon koristi istu DX19 leguru visokotermalne provodljivosti koja se nalazi u luksuznim automobilima. Koeficijent njene toplotne provodljivosti je devet puta veći nego kod nerđajućeg čelika, a za 3.8 puta veći nego kod aluminijuma – legure magnezijuma koja se nalazi u većini pametnih telefona.

Bežična projekcija, Bluetooth štampanje i druge izvanredne poslovne aplikacije

Huawei P8 max opremljen je funkcijama kao što su Bluetooth štampanje, bežična projekcija i GPS za komercijalnu upotrebu čineći ga boljim i pogodnijim za korišćenje e-maila i drugih poslovnih aplikacija. Telefon P8 max poseduje inovativnu kožnu futrolu sa providnim tačkicama, koja omogućava vidljivost dolazećih poziva bez otvaranja futrole i tako izbegavajući ostavljanje tragova prstiju i mrlja. Kožna futrola takođe podržava stand by režim, čineći ga savršenim integralnim delom P8 max telefona.

Huawei P8 napravljen je u dve verzije, P8 Premium po ceni od 599EUR i 499 EUR za standardnu verziju.

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela