Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Huawei nova 9 SE: Revolucija u vlogovanju

Od lansiranja, Huawei nova 9 SE najpopularaniji je uređaj među mlađim potrošačima. Razlog tome leži u neverovatnim perfomansama ovog telefona koje odgovaraju svakodnevnoj dinamici urbanog života, ali posebno u kameri koja je prilagodljiva svim scenarijima! Bilo da ste avanturista ili da ste fashion lover, uz vas je Huawei nova 9 SE – kako bi zabeležili važne momente čuvajući ih kao drage uspomene, ili pak kreirajući atraktivan sadržaj za društvene mreže visokog kvaliteta.

 

huawei nova9 se recenzija 2

 

Kamera jasno snima svaki detalj

Huawei, kao i do sada, prati i odgovara na potrebe svojih korisnika. Ovoga puta je u pitanju kreiranje video snimaka i fotografija koji jasno predstavljaju događaje iz realnosti, u svakom trenutku dana ili noći. Zato je ovaj uređaj opremljen kamerom koja beleži sve što naše oko može da zapazi, čak do najsitnijih detalja.

Huawei nova 9 SE sadrži AI Quad Camera sistem od 108 MP, koji se sastoji od glavne kamere od 108 MP, ultraširokougaonog sočiva od 8 MP, Bokeh sočiva od 2 MP i makro sočiva od 2 MP.

Kada želite da snimite dinamičan događaj u širokom pejzažu, a da ujedno zabeležite i sve detalje, njegova ultra-širokougaona kamera od 8MP ima mogućnost snimanja svih sadržaja samo u jednom kadru. Makro sočivo od 2MP s druge strane može uhvatiti svaki jasan i vidljiv detalj, čak mikroskopske veličine. U jednom snimku možete snimiti panoramu grada i detalje na nebu – jednim klikom možete uhvatiti sve što poželite.

Idealan za selfije sa prijateljima

Pored izvrsne zadnje kamere, podjednako kvalitetne sadržaje možete kreirati i sa prednjom. Kako su TikTok videi trenutno jedan od najpopularnijih načina predstavljanja na društvenim mrežama, Huawei nova 9 SE je na prednjoj strani je opremljen kamerom od 16 MP, što to nam omogućava da napravimo dobar selfi video i to samo u jednom potezu. Ono što nas najviše raduje jeste da svi noćni događaji i izlasci sa prijateljima više neće biti zabeleženi nejasno ili mutno, jer čak i u potpunom mraku Huawei nova 9 SE sa funkcijom Super Night Shot precizno prepoznaje ljudska lica i optimizira pozadinu.

Ujedno, sve fotografije i video snimke jednostavno odmah podelite sa pratiocima na društvenim mrežama, jer putem AppGallery možete instalirati TikTok i time zakoračati u svet influensera i blogera.

Pobednički tim aplikacija

AppGallery je prodavnica gde možete pronaći i preuzeti na hiljade globalnih i lokalnih aplikacija. Danas raspolaže brojnim aplikacijama koje savršeno funkcionišu na svim Huawei uređajima i olakšavaju svakodnevicu korisnicima širom sveta. Među njima su i aplikacije za editovanje video snimaka i fotografija, kako bi uz njih svi mogli da postignu željeni efekat na društvenim mrežama a kvalitetno kreiranim sadržajem privuku pažnju pratioca.

Uz pobedničke aplikacije za editovanje i profesionalnu kameru za snimanje vlogova i kreiranje selfija, Huawei nova 9 SE je idealan zaveznik za sve ljubitelje društvenih mreža i kreativnog kontenta.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela