Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Huawei Mate 50 Pro – SuperEnergy Boosting tehnologija podržava svaku vašu zamisao

Vek trajanja baterije je ključan za svakog korisnika telefona. Nažalost, zbog estetskih i zahteva vezanih za prenosivost, većina pametnih telefona je ograničena na trajanje baterije od 1 do 2 dana. Iako to ne predstavlja kratko vreme, nije baš ni idealno.

Postoje koraci koji mogu biti preduzeti kako bi se vek trajanja baterije pametnog telefona maksimalno produžio. Na primer, potrebno je izbegavati ostavljanje uređaja na visokim temperaturama, uključujući direktno izlaganje suncu, na duže vreme. Huawei Mate 50 Pro opremljen je nizom najsavremenijih tehnologija, proširujući obim onoga što korisnici mogu očekivati od vodećeg pametnog uređaja. Jedna od njih je SuperEnergy Boosting tehnologija, idealna za svakog korisnika koji želi maksimalno vreme korišćenja svog uređaja.

 

baterija 3

 

Inovativni režim za produženje trajanja baterije

Režim za hitne slučajeve niskog nivoa baterije telefona Huawei Mate 50 Pro napravljen je tako da produži vek trajanja baterije, čak i nakon intenzivne upotrebe. Ova funkcija kombinuje bateriju visoke specifikacije sa EMUI 13 algoritmima i SuperEnergy Boosting tehnologijom i dizajnirana je da isprati potrebe brzog načina života današnjih korisnika.

Sistem je takav da kada nivo baterije vašeg pametnog telefona padne na 1%, funkcija SuperEnergy Boosting se pokreće i time štedi preostalu bateriju. Ovo pruža korisniku neprocenjivo produženo vreme korišćenja uređaja i svih željenih aplikacija.

SuperEnergy Boosting funkcija, koja obuhvata tehnologiju pumpe koja akumulira energiju, može snažno polimerizovati preostale jone u bateriji kroz specijalnu i veoma tanku “slamku”. Omogućava korišćenje mobilnog telefona u određenom vremenskom periodu nakon što se pokrene “off power” opcija. Dodatno, ovakav sistem je bezbedan i u skladu sa standardima industrije.

Uvek prisutni uz AppGallery i odličnu bateriju Huawei Mate 50 Pro

Bilo da ne postoji pristup utičnici ili je jednostavno potrebno da se baterija očuva što je duže moguće, SuperEnergy funkcija na Huawei Mate 50 Pro je tu da zadovolji vaše potrebe. Neće dolaziti više do neprijatnih situacija da zbog prazne baterije nema kontakta sa prijateljima i porodicom putem neke od omiljenih društvenih mreža Instagram ili Facebook, koje su dostupne putem prodavnice aplikacija AppGallery.

Uz AppGallery, u samo dva klika je korisnicima dostupan širok spektar interesantnih sadržaja. Od Google servisa pa sve do nekih lokalno relevantnih aplikacija, AppGallery nudi sve. Korisnik može pratiti napredak u treningu uz Strava aplikaciju, zatim slušati najnoviju muziku uz Deezer, Spotify ili YouTube, a u trenucima kada želi da se odmori nakon napornog dana, na AppGallery prodavnici aplikacija može pronaći Netflix ili HBO Max i uz pritisak na dugme Install omogućiti sebi filmski maraton.

Uređaj poput Huawei Mate 50 Pro će podržati sve aktivnosti tokom dana, a baterija donosi izdržljivost svakom korisniku. Uz SuperEnergy Boosting tehnologiju koja agregira preostalu snagu, telefon može da izdrži do tri sata u stanju mirovanja ili čak 12 minuta aktivnog poziva. Dodatni benefit je da ova odlična funkcija ne nanosi štetu veku trajanja baterije.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela