Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Huawei idealni novogodišnji pokloni

Nova godina je sa svakim danom sve bliža. Ovaj, mnogima omiljeni, praznik sa sobom po pravilu donosi pregršt pozitivnih iznenađenja. Jedno od njegovih najlepših lica jeste i darivanje dragih osoba. Tim povodom, Huawei vam je pripremio set novogodišnjih poklona koji će vašoj voljenoj osobi izmamiti osmeh na lice.

 

huawei mate 50 pro 1

 

Glamur na koji niko ne ostaje ravnodušan

Novogodišnje veče je predodređeno za glamur, dobru atmosferu i estetske detalje koji se pamte. Ukoliko svojim poklonom želite da naglasite bar jednu od navedenih stavki, dva Huawei uređaja su tu da sve vaše ideje prevedu u stvarnost.

Reč je o dva modela pametnih telefona – Huawei nova 10 Pro i Huawei Mate 50 Pro. Njihov atraktivni dizajn, kao i revolucionarne tehničke karakteristike, dovoljan su garant da budu idealan poklon za najluđu, poslednju noć u godini.

Sjajna stvar sa ovim Huawei gedžetima jeste što je s njima nemoguće pogrešiti. Jednostavno, minimalistički i simetrični princip dizajna nova 10 modela, njegov sjajan sistem selfie kamera i snažna autonomija baterije, kao i jednako zanosan i sofisticiran dizajn Mate 50 Pro modela, uz najbolji sistem kamera na svetu zahvaljujući XMAGE tehnologiji, pronaći će put do svačijeg srca.

Uz to, unapređeno korisničko iskustvo kod oba modela garantuju beskrajnu zabavu, ali i mnoštvo praktičnih funkcija, tokom čitave 2023. godine.

Očaravajući dizajn Huawei nova 10 Pro i Huawei Mate 50 Pro telefona, njihova besprekorna funkcionalnost i fantastičan sistem kamera, čine ih, bez dvoumljenja, idealnim poklonom za sve one koji vole da se osećaju posebnim u svako doba dana.

Poželite nekome zdravlje

Pored mnogobrojnih želja koje iskreno upućujemo jedni drugima tokom novogodišnje noći, složićemo se da se jedna posebno izdvaja – čelično zdravlje i sjajna forma tokom cele godine. Huawei je i ovim povodom našao idealno rešenje za vas.

Huawei pametni satovi poslednje generacije – Watch GT 3 Pro, GT 3 SE i Fit 2, mogu biti savršen poklon za sve ljubitelje fitnesa i zdravog načina života. Namenjeni i za nju i za njega, svojim očaravajuće elegantnim dizajnom, inovativnim, naučno inkorporiranim funkcijama i pouzdanim baterijama, Huawei pametni satovi predstavljaju savršen, multipraktičan poklon.

Uz više od 100 režima za vežbanje, mogućnosti povezivanja sa drugim uređajima ali i opremom iz teretane, zavidnog skladišnog prostora i niz najsavremenijih funkcija za praćenje korisnikovih zdravstvenih parametara – od merenja nivoa stresa i kvaliteta sna, do otkucaja srca i zasićenosti krvi kiseonikom, ovi Huawei inteligentni uređaji imaju toliko naprednih funkcija da će korisnik crpeti njihove mogućnosti tokom cele godine. Ipak, ono što je najvažnije jeste što ćete mu ovim poklonom zapravo pokloniti mnogo više od puke zabave. Watch GT 3 Pro, GT 3 SE i Fit 2 spadaju u onu vrstu poklona od kojih korist imaju i onaj ko prima i onaj ko poklanja. Pa, odluka je sada samo na vama.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela