Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Huawei FreeBuds Pro 2 – audio sistem visoke rezolucije uskoro i kod nas

Kompanija Huawei je poznata po audio uređajima vrhunskog kvaliteta, pa tako i ovog puta korisnicima donosi slušalice elegantnog dizajna i odličnih performansi – Huawei FreeBuds Pro 2. Uskoro dostupne na našem tržištu, ove inovativne slušalice kreirane su kako bi korisnici uživali u svim dostupnim funkcijama neometano, gde god da se nalaze.

 

FreeBuds Pro 2 -1

 

Kristalno čist zvuk u svakoj prilici

Huawei FreeBuds Pro 2 slušalice pružaju neverovatno audio iskustvo. Bilo da je u pitanju poziv, muzika, film ili neka video igra, Dual Sound sistem koji ove slušalice imaju osigurava da neometano uživate u različitim sadržajima. Audio doživljaj je konzistentan, uz mogućnost smanjivanja jačine zvuka i pojačavanja zavisno od toga da li slušate muziku pred spavanje ili pokušavate ujutru da se razbudite. Dodatno, Huawei FreeBuds Pro 2 pružaju isto iskustvo slušanja za različite korisnike jer prilagođavaju zvuk automatski na osnovu prijanjanja slušalice uz ušni kanal.

Muzika koju slušate takođe može biti prilagođena uz četiri zvučna ekvilajzera koje ove slušalice nude. Podešavanje basa, visokih, izjednačenih tonova ili čistog glasa je olakšano i praktičnije uz Huawei FreeBuds Pro 2. Izuzetnu reprodukciju muzike garantuju i HWA i Hi-Res sertifikati koje ovaj uređaj poseduje. Realističan i čist zvuk bez gubitaka čini da se osetite kao da ste na koncertu uživo.

Jasan glas i dostupnost tokom velikog broja sati

Huawei FreeBuds Pro 2 moguće je povezati putem Bluetooth-a sa dva uređaja u isto vreme, bilo da su to pametni sat, tablet ili telefon, i bez obzira na operativni sistem. Dodatno, postoji opcija biranja željenog uređaja za slušalice, koji će imati prioritet pri povezivanju. Inovativni način javljanja putem slušalice i aktivno poništavanje buke omogućava da ostanete koncentrisani i fokusirani na sagovornika. Čak iako neko priča i ima mnogo ljudi ili vozila u okruženju, Huawei FreeBuds Pro 2 minimizira ambijentalne zvuke sa svoja 4 glavna režima za poništavanje buke. Kada je uključen režim svesti, slušalice su u stanju da istaknu ljudske glasove te nema potrebe za skidanjem slušalica ili utišavanjem.

Kašnjenje zvuka je takođe svedeno na minimum, i sa uključenim režimom igre će zvuk pratiti sve vaše postupke. Jedno punjenje donosi od 7 do 30 sati slušanja, zavisno od režima koji su aktivni i toga da li se koristi kućište za punjenje. Slušalice su vodootporne, što je velika prednost ako želite da ih ponesete na trening ili ste se prosto našli na otvorenom tokom kišnog dana.

Fini detalji i lagano kućište

Ono što je nesumnjivo bitno je da su Huawei FreeBuds Pro 2 lako prenosive i kompaktne, čime pružaju udobnost i efikasnost u bilo kojoj prilici. Čvrsto stoje, nezavisno od položaja tela i uvek vam donose dosledan visok kvalitet zvuka. Njihovo lagano a opet stabilno kućište i ergonomski dizajn ih čine jednostavnim za nošenje i upotrebu u pokretu, dok sedite, ležite, pa čak i tokom sportskih aktivnosti poput trčanja ili plesa.

Huawei FreeBuds Pro 2 dolaze u tri boje – srebrnoj, plavoj i beloj, a moderan premaz doprinosi futurističkom izgledu. U njihove moćne performanse ćete moći da se uverite uskoro, kada će ove slušalice biti dostupne korisnicima na našem tržištu.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela