Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Huawei Ascend P7

Testirali smo Huawei Ascend P7 koji donosi značajna unapređenja u odnosu na prethodni model, kako u hardverskom, tako i u dizajnerskom smislu. Veoma je elegantno dizajniran, debljine samo 6.5 mm, što ga čini jednim od najtanjih telefona te klase na tržištu.

Bokovi telefona izrađeni su od metala, a prednji i zadnji deo su od stakla sa ugrađenom Corning Gorilla Glass 3 zaštitom i sa  prednje i sa zаdnje strane telefona.

 

huawei ascend p7

 

Pored sofisticiranog dizajna i kvalitetne izrade i same tehničke karakteristike ovog modela su za svaku pohvalu. Ima ekran dijagonale 5 inča, rezolucije 1920 x 1080 piksela, sa gustinom piksela 441  po inču. Naravno u pitanju je vema kvalitetni IPS LCD ekran sa već pomenutom Corning Gorila Glass 3 zaštitom.

Moćni Quad Core procesor na 1.8 GHz nadopunjuju 2 GB RAM memorije i 16 GB interne flash memorije koja je proširiva putem micro SD kartice do 64 GB. Zadnja kamera je 13 MPx i pravi visoko kvalitetne fotografije čak i u slabijim svetlosnim uslovima, a prednja kamera je 8 MPx i odlična je za ljubitelje u poslednje vreme vrlo popularnih selfi fotografija.

Operativni sistem je Android 4.4.2 – KitKat, sa instliaranom poslednjom verzijom  specijalnog Huawei Emotional User Interfejs-a (EMUI), koji je maksimalno prilagođen korisniku, odnosno poseduje maksimalnu funkcionalnost za svakodnevno korišćenje.

Sve u svemu mi smo više nego zadovoljni karakteristikama ovog telefona i kako se on pokazao u praksi, pa ukoliko vas interesuje neki od trenutno svetskih top modela smart telefona, a koji nije previše skup, Huawei Ascend P7 može biti pravi izbor.

Prikaz Huawei Ascend P7 telefona možete videti u Polarotoru br. 1013 na linku:

http://www.polarotor.rs/emisije/

 

(Branislav Bubanja)

 

 

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela