Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » HUAWEI Ascend P6

Testirali smo i prezentovali u emisiji najnoviji model HUAWEI smart telefona koji spada u Premijum klasu, namenjen onim najzahtevnijim korisnicima. To je model HUAWEI Ascend P6.

Poznato je da se radi o ultra-tankom uređaju debljine svega 6.2 mm, sa ekranom dijagonale 4.7”, rezolucije 720 x 1280 piksela, sa gustinom piksela 312  po inču. To je visoko kvalitetni IPS LCD ekran sa Corning Gorila Glass zaštitom. Što se tehničkih karakteristika tiče, istako bih to da Huawei P6 poseduje Quad Core procesor na 1.5 GHz, 2 GB RAM memorije, 8 GB interne flash memorije koja je proširiva putem micro SD kartice. Tu je i veoma kvalitetna kamera od 8 megapiksela sa autofokusom i LED blicem, a operativni sistem je Android  4.2 Jelly Bean.

slika6

Naravno, kao i svi novi modeli HUAWEI telefona ima instaliranu poslednju verziju  specijalnog User Interfejsa tzv. EMUI, odnosno “Emotional User Interface”, koji su programeri HUAWEI-a razvili za android platformu. A radi se o user interfejsu koji je maksimalno prilagođen korisniku, odnosno poseduje maksimalnu funkcionalnost za svakodnevno korišćenje.

Bitno je još naglasiti da je u pitanju Dual SIM telefon, odnosno da poseduje podršku za 2 SIM kartice, što je naravno vrlo praktično i korisno. Dakle, ukoliko Vas interesuje neki od trenutno top modela smart telefona, a koji nije previše skup preporučujemo Huawei Ascend P6.

Više informacija na:  www.huaweidevice.com

 

Vladimir Bubanja

 

© 2013 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela