Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » HONOR stiže u „Đedovinu“

Kompanija HONOR sa zadovoljstvom je objavila zvaničan početak saradnje sa jednom od najpopularnijih hip-hop grupa na balkanu, „WhoSee“. Početak ove saradnje obeležen je kroz najnoviji singl popularnog dvojca pod nazivom „Đedovina“, a očekuje se da će saradnja nastaviti i na drugim projektima popularne grupe. Na ovaj način kompanija HONOR je još jednom dokazala svoju posvećenost i fokus ka mladim korisnicima. Ovo je najnoviji singl popularnog dvojca, a spot za pesmu „Đedovina“, snimljenu u izdanju izdavačke kuće Lampshade Media, možete pogledati na sledećem linku: https://youtu.be/EM7fOHU29MU.

Pesma „Đedovina“ predstavlja nešto po čemu je Who See karakterističan, a to je duhovit osvrt na dešavanja sa kojima se ljudi svakodnevno susreću. Celu atmosferu pesme upotpunjuje i  crno-beli video spot za koji je, kao i za većinu prethodnih bio zadužen Mario Đorđević Noyz koji čini jednu polovinu sastava Who See. Spot je snimljen u selu Sasovići (iznad Zelenike/H. Novog), a kroz ruralnu estetiku je obrađena, već neko vreme, veoma aktuelna tema, kako u Crnoj Gori, tako i u regionu, koja predstavlja svojevrstan rebus i još jedan povod za međugeneracijski razdor i porodične trzavice.

 

honor 20 lite

 

Novi singl je ujedno i najava petog studijskog albuma crnogorskih repera na kojem su najavili blagi zaokret u zvuku kao i saradnju sa nekim od najaktuelnijih aktera urbane regionalne pop i hip-hop scene. Novi album i spotovi takođe donose i saradnju sa HONOR brendom, konkretno u okviru kampanje za HONOR 20 seriju uređaja. HONOR 20 serija nedavno je predstavljena u London, a „najmlađi“ član ove porodice, HONOR 20 Lite, već je dostupan korisnicima  u Srbiji. Sa željom da mladim korisnicima pruži fantastičan uređaj po pristupačnoj ceni, kompanija HONOR je svoj 20 Lite model opremila trostukom zadnjom kamerom i selfi kamerom od čak 32MP, a telefon takođe karakteriše izuzetno atraktivan dizajn.

Maja Knežević, predstavnik kompanije HONOR za Srbiju, izjavila je: „Veliko mi je zadovoljstvo što je jedna od najpopularnijih hip-hop grupa u regionu prepoznala vrednosti i ideje HONOR brenda i što smo kroz saradnju na ovom projektu započeli jednu lepu priču koja će se, nadam se, nastaviti i u budućnosti. Bilo je pravo zadovoljstvo raditi sa ovim momcima, a činjenica da WhoSee deli slične vrednosti kao i brend HONOR, omogućila nam je da mladim korisnicima prenesemo jedinstvenu poruku, a to je da budu hrabri, kreativni i inovativni, i da uvek teže da idu napred.“

 

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela