Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » HONOR se udružio sa AIGC umetnikom da bi podelio „vajb” novog HONOR 90

Globalni tehnološki brend HONOR predstavio je seriju umetničkih dela iz intrigantne nove saradnje sa britanskim digitalnim umetnikom Kristijanom Venablesom. Inspirisan dizajnom HONOR 90 telefona, Venables je integrisao boje i elemente poleđine ovog novog modela u svoja umetnička dela koristeći kreativne AI alate. Sada imamo priliku da vidimo seriju umetničkih dela generisanih veštačkom inteligencijom, koju HONOR i Kristijan Venables dele sa svetom, savršeno prenoseći letnji vajb.

Prikazujući sjajne letnje scene, ova zadivljujuća umetnička dela su inspirisana dizajnom dijamantsko srebrnim i smaragdno zelenim bojama HONOR 90 telefona, koji će uskoro biti predstavljen. Venables je iskoristio moć veštačke inteligencije da stvori jedinstvena umetnička dela koja savršeno prikazuju vajb ovog uređaja.

 

HONOR 90_5

 

„Oduševljen sam što mogu da podelim ova umetnička dela sa svetom”, prokomentarisao je Kristijan Venables, umetnik i direktor CSV Studija. „Imao sam priliku da pre svih vidim novi pametni telefon kompanije HONOR. Njegov prelepi dizajn mi je pružio bogatu inspiraciju koju sam mogao da iskoristim u radu sa kreativnim AI alatima koje koristim za stvaranje umetničkih dela.”

Novi HONOR 90 će biti savršen pametni telefon za mlađu generaciju, sa odličnim dizajnom i funkcijama kamere koje ga čine najboljim alatom za kreiranje, snimanje i deljenje vaših kreacija. AI umetnička dela kompanije HONOR i Kristijan Venables su potpuno preokrenula ovu ideju, koristeći veštačku inteligenciju da bi stvorili, snimili i podelili vajb novog uređaja.  Svakome treba partner za kreiranje, deljenje i inspiraciju, a HONOR 90 vam u velikoj meri olakšava da izrazite svoje pozitivnu energiju. HONOR 90 je više od uređaja, on omogućava ljudima da zabeleže pravu lepotu oko sebe i izraze svoju autentičnost, strast i iskustvo.

U trendu brzog razvoja veštačke inteligencije, ove godine HONOR Talents Global Design Awards ohrabruje mlade ljude da kreiraju koristeći softver za veštačku inteligenciju. Takmičenje sadrži 10 AIGC nagrada za inovacije i prvo je takmičenje u dizajnu u industriji pametnih terminala koje uključuje AIGC umetnička dela. Ovo je još jedan primer kako HONOR ohrabruje mlade ljude da unaprede svoju težnju ka savršenstvu u tehnologiji, umetnosti i humanosti.

Pogledajte AIGC umetnička dela na HONOR društvenim mrežama. Više informacija će biti objavljeno na predstojećoj HONOR 90 premijeri, koja će se održati 6. jula.

Kristijan Venables je XR umetnik i programer iz Velike Britanije. Njegovo iskustvo u arhitekturi i 3D-u pružilo je osnovu za istraživanje otkrivanja AI. Nedavno je završio AR rad za Coachella i uveliko istražuje kako AI može optimizirati radni tok stvaranja sredstava.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela