Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » HONOR i svetski poznati umetnik Eugenio Recuenco kreirali film uz pomoć HONOR Magic4 Pro telefona

Globalni tehnološki brend HONOR predstavio je kratki film koji je napravio svetski poznati umetnik i fotograf Eugenio Recuenco. Ovaj kratki film posvećen modi, nazvan „Kaleidoskop”, snimljen HONOR Magic4 Pro telefonom, pruža publici jedinstveno audio-vizuelno iskustvo, omogućeno neverovatnim fotografskim i videografskim mogućnostima prvog flegšipa kompanije.

Iza stvaralaštva svakog umetnika stoji njegova vizija. Ovaj film prikazuje Recuencovo tumačenje Mita o Narcisu, kaleidoskopsku viziju mita i novo shvatanje lepote. Recuenco gledaoce svojim delom vodi kroz zadivljujuće karakteristike HONOR Magic4 Pro telefona, prikazujući nam mobilnu fotografiju i videografiju kao ključno sredstvo za umetničko izražavanje.

 

Kaleidoskop_Film snimljen HONOR Magic4 Pro telefonom_2

 

„Kaleidoskop” – u potpunosti snimljen HONOR Magic4 Pro telefonom

Na grčkom jeziku, reč „Kalo” označava „lepo”, dok „idols” označava „oblike”. Nazvavši film „Kaleidoskop”, Recuenco vodi publiku kroz različite oblike lepog pomoću sočiva HONOR Magic4 Pro telefona. Inspirisan ženskom lepotom, film započinje interpretacijom Mita o Narcisu, posmatranog iz umetnikovog ugla koji gleda na odraz različitih oblika lepote, magično ih izokrećući i spajajući kako bi zajedno kreirali svetlu budućnost, baš kao što to čini kaleidoskop. Želja ovog umetnika je da se ljudi ponovo povežu i ujedine nakon teškog perioda.

„U potpunosti snimljen HONOR Magic4 Pro telefonom, „Kaleidoskop” je film koji istovremeno prikazuje i istražuje lepotu i revizija je Mita o Narcisu koji predstavlja refleksiju našeg odnosa sa onim kako vidimo sebe. To je audio-vizuelni projekat koji više želim da pokažem nego da ispričam. Film predstavlja iskorak u mom odnosu sa HONOR-om. Novo i privlačno iskustvo snimanja filma HONOR Magic4 Pro telefonom me je oduševilo kada sam uvideo kako nam današnja tehnologija daje više metoda i mogućnosti u stvaranju i izražavanju”, rekao je Eugenio Recuenco.

HONOR IMAX Enhanced tehnologija, koju model Magic4 Pro poseduje, omogućila je umetnicima i kreatorima da uverljivo predstave nove i snene svetove. Snimljen HONOR Magic4 Pro telefonom, „Kaleidoskop” predstavlja dokaz o tehnološkim sposobnostima i kamere kod ovog modela da kreiraju i ispričaju lepe i umetničke priče.

HONOR Magic3 bila je prva serija pametnih telefona opremljena IMAX Enhanced sertifikatom na svetu. Isto tako, HONOR Magic4 Pro, najnoviji flegšip kompanije, takođe poseduje IMAX Enhanced sertifikat. HONOR Magic4 Pro je prvi pametni telefon u industriji koji podržava 10bit video snimanje u 4K 60fps Log formatu, donoseći fantastičan kvalitet snimcima. Recuenco je koristio ovu funkciju tokom snimanja filma, a ekstremno visok kvalitet videa mu je pružio više prostora za post-produkciju. Kreativnost u potpunosti može doći do izražaja pomoću ove inovativne tehnologije. Upotpunjujući performanse snimanja video zapisa, Magic-Log format i 3D LUT-ovi koje su postavili holivudski stručnjaci za boju, pružaju potrošačima alate za snimanje videa na bioskopskom nivou pomoću svojih pametnih telefona.

Bez obzira na to koje je mesto snimanja, HONOR Magic4 Pro može da se prilagodi svim okruženjima zahvaljujući svom IP68 sertifikovanom kvalitetu koji pruža efikasnu zaštitu od prašine, kiše i vode i omogućava mu da bude potopljen do 1,5m dubine u trajanju od 30 minuta. Sve ovo se kombinuje kako bi se kreatorima filmova obezbedilo iskustvo snimanja bez presedana.

Neverovatne karakteristike HONOR Magic4 Pro telefona nude umetnicima sredstva da postanu filmski majstori i da oslobode svoje talente kako bi napravili fantastične, kratke filmove kao što je „Kaleidoskop”.

HONOR je čvrsto posvećen zajedništvu tehnologije i umetnosti. HONOR Magic4 Pro je namenjen nekonformistima, onima koji imaju slobodan duh, osobama kao što je Eugenio Recuenco. Kombinacijom inovacija i kvaliteta, HONOR omogućava pripovedanje kroz slike i, jednostavno rečeno, pretvara obično u izuzetno.

Kratki film „Kaleidoskop”, snimljen HONOR Magic4 Pro telefonom, možete da pogledate na linku: https://www.youtube.com/watch?v=lWuEqk99PHA.

Eugenio Recuenco: umetnost iza kamere

Eugenio Recuenco nije samo ikona fotografske industrije u Španiji, već je jedan od najvažnijih međunarodnih modnih i reklamnih fotografa na svetu. Pomoću svog jedinstvenog i intimnog stila, Recuenco trenutke iz života pretvara u prava umetnička dela. Priznat je širom sveta zahvaljujući svojim fotografijama i teatralnosti svog rada.

Umetnički rad Eugenia Recuenca izložen je u muzeju Reina Sofía, u CWC galeriji u Berlinu i Galeriji Bertin-Tuouleblanc u Parizu. Recuenco je osvojio nekoliko međunarodnih nagrada za fotografiju, uključujući Zlatnog lava na Kanskom festivalu (2006. i 2013. godine), kao i Zlatnu nagradu za najbolju originalnu fotografiju na Međunarodnom festivalu El Ojo de Iberoamérica (2013. godine).

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela