Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » HONOR i Gameloft udružili snage kako bi poboljšali gaming iskustvo kod sklopivih uređaja

Globalni tehnološki brend HONOR najavio je partnerstvo s kompanijom Gameloft, specijalizovanom za razvoj video igara, sa ciljem optimizacije gaming iskustva na PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR uređaju. Partnerstvo donosi novu verziju popularnog gaming naslova Asphalt 9: Legends, koji je, po prvi put, bolje prilagođen velikim ekranima na sklopivim pametnim telefonima. Ovo predstavlja globalni debi igre sa 120 FPS u višoj rezoluciji za sklopive uređaje, pružajući jedinstveno iskustvo igranja koje nadmašuje dosadašnje, istovremeno unapređujući sklopivi ekosistem kroz međusobne inovacije.

„HONOR nastavlja da se pozicionira kao ključni igrač u sklopivom ekosistemu kroz svoju stalnu posvećenost razvoju i zadržavanju svoje konkurentske prednosti kroz otvorenost i saradnju”, rekao je Fei Fang, predsednik proizvodne linije u kompaniji HONOR. „Naša najnovija saradnja sa kompanijom Gameloft radi optimizacije igara na PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR je svedočanstvo naše posvećenosti stvaranju najboljeg iskustva u korišćenju sklopivih uređaja za korisnike HONOR uređaja. Prateći saradnju koja unapređuje integraciju hardvera i softvera za sklopive uređaje, HONOR ima cilj da stvori obostrano koristan ekosistem koji pruža potrošačima najsavremeniju tehnologiju.

„Dosadašnja iskustva pokazuju da težnja ka postizanju tanke i lagane konstrukcije sklopivih pametnih telefona često rezultuje žrtvovanjem tehnoloških performansi i grafičkih kapaciteta, stvarajući prazninu na tržištu za razvoj naprednijih gejmerskih iskustava.” rekao je Henry Pan, potpredsednik globalnog razvoja OEM u kompaniji Gameloft. „Saradnja između Gameloft i HONOR kompanije nudi kombinaciju stručnosti u razvoju igara na mobilnim telefonima sa iskustvom u besprekornoj integraciji softvera i harvera u sklopive uređaje.”

HONOR se udružio sa kompanijom Gameloft kako bi optimizovao gaming iskustvo na PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR telefonu i postao prva kompanija na svetu koja je uvela 120 FPS Asphalt 9: Legends način igranja na sklopivi pametni telefon. Sa 120 FPS, gejmeri sada imaju unapređeno iskustvo, tako da mogu da uplivaju u najnovije sezone Dragon Race i Festive Sparks. 120 FPS omogućava brže reagovanje gejmerima i uzbudljiviju vožnju.

Novo gejming iskustvo na velikom ekranu predstavlja još jedan napredak kompanije HONOR na njegovom putu ka stvaranju obostrano korisnog ekosistema, koji se čvrsto etablirao na čelu sklopivih uređaja. Adaptacija Asphalt 9: Legends na PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR je primer interdisciplinarne inovacije i primer kako su otvorenost i saradnja doveli ove dve kompanije da prednjače u domenu igara na sklopivim pametnim telefonima. Uspeh ovog partnerstva pruža uvid u budući pejzaž adaptacije sklopivog softverskog ekosistema.

Optimizovani Asphalt 9: Legends biće predstavljen u februaru 2024. godine na Google Play-u za HONOR Magic V2 i PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR. Svi korisnici HONOR Magic V2 serije uživaće u ovom unapređenom gejming iskustvu na sklopivom telefonu, po prvi put.

HONOR Magic V2 u crnoj boji dostupan je u pretprodaji od 26. januara do 13. februara po ceni od 249.999 RSD kod operatera: Telekom, Yettel, A1, kao i kod ovlašćenih maloprodajnih prodavaca. Svako ko u periodu pretprodaje naruči telefon, dobiće poklon HONOR Pad X9 u vrednosti od 29.999 RSD, kao i HONOR Watch 4 u vrednosti od 19.999 RSD. Kako biste ostvarili ovaj benefit, neophodno je da se nakon kupovine vašeg Magic V2 uređaja registrujete putem sledećeg linka honorregistracijapoklona.rs

Detalji o globalnom predstavljanju i cenama PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR biće objavljeni uskoro.

© 2024 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela