Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » HONOR će imati Google podršku na telefonima

Kompanija HONOR korisnicima širom sveta uskoro će predstaviti nove uređaje, koji su na tržištu Kine već zabeležili veliki uspeh, a ono što će mnogi zanimati je da će smart telefoni doći sa Google servisima.

Informacija koja će obradovati korisnike HONOR smart telefona u Srbiji i širom sveta je da će Google Mobile Services (GMS) uskoro stići na kompanijine telefone. Prvi naredni uređaj koji će imati GMS podršku biće HONOR 50.

 

01 HONOR

 

„Sa radošću mogu da najavim da će korisnici i u Srbiji uskoro biti u prilici da se uvere u kvalitet naših najnovijih smartfona i da će imati Google servise. Dodatno, i ostale nove uređaje koje lansiramo na globalnom nivou ćemo ponuditi i ovdašnjim korisnicima koji cene kvalitet”, rekao je Bruce Huang, prvi generalni menadžer za HONOR Srbija, Hrvatska i Slovenija.

HONOR, nedugo nakon što je postao nezavisna kompanija, zauzeo je značajan udeo na tržištu u Kini dospevši na treće mesto na domaćem tržištu gledajući prodaju pametnih telefona, čemu je umnogome doprineo model HONOR 50. Kompanija, koja sada posluje nezavisno od Huawei-ja, u julu je prodala čak 4 miliona smartfona, nadmašivši Xiaomi (3,9 miliona uređaja) i Apple (3 miliona).

Imajući u vidu rezultate koje je HONOR ostvario u Kini, trijumfalni povratak na srpsko, ali i globalno tržište je izvestan i nagoveštava svetlu budućnost kompanije, pogotovo zbog novih uređaja koji nas očekuju u narednom periodu.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela