Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Honor 9 prodat u milion primeraka širom sveta

Honor 9, najnoviji Honor flegšip model, podigao je ovu kompaniju na još viši nivo – otkada je prvi put predstavljen u Kini pre 28 dana, i samo dve nedelje nakon početka prodaje širom sveta, Honor 9 je već prodat u milion primeraka na globalnom nivou.

 

image008

 

Zahvaljujući svom nagrađivanom dizajnu sa staklenom zadnjom stranom, koja kombinuje vrhunsko 3D staklo i Glacier Grey boju jedinstvenog odsjaja, Honor 9 u sivoj boji je rasprodat za samo dva dana preko evropske virtuelne prodavnice kompanije Honor – vmall.eu. Dobio je mnogo pohvala od fanova u Rusiji i prva tura je prodata samo šest sati nakon što se telefon pojavio na Honor platformi shop.huawei.ru, dok su telefoni u Glacier Gray boji i Honor Monster slušalice rasporodati za samo dva sata.

 

,,Drago nam je da se naša posvećenost ohrabrivanju milenijalaca da izraze svoju upečatljivu individualnost kroz jedinstvene proizvode isplaćuje kroz rekordnu početnu prodaju” izjavio je George Zhao, Predsednik kompanije Honor. ,,Uspeh modela Honor 9 se može pripisati našem odličnom shvatanju mladih ljudi koji žele uređaj koji spaja sjajne performanse i stilski dizajn sa inovativnom tehnologijom.”

 

Honor 9 pokreće Kirin 960 čipset sa 6GB RAM i EMUI 5.1 interfejs. Ovaj telefon poseduje i unapređenu kameru sa dvostrukim sočivom od 20MP + 12MP, sjajan kvalitet zvuka i snažna jezgra porcesora koja omogućavaju odlične performanse i ohrabruju milenijalce da istražuju i uživaju u svetu oko sebe.

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela