Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Globalna isporuka Huawei pametnih satova skočila je na drugo mesto u prvom kvartalu 2020. godine!

Međunarodna korporacija podataka (International Data Corporation) objavila je izveštaj World Quarterly Wearable Device Tracker, koji je pokazao da su globalne isporuke nosivih uređaja u prvom kvartalu 2020. dostigle 72,6 miliona jedinica, uz godišnji porast od 29,7%.

Prema izveštaju, Huawei je zadržao visok udeo na tržištu nosivih uređaja u prvom kvartalu 2020. godine, uz povećanje isporuka pametnih satova za 62,2% u odnosu na prošlu godinu.

 

GT2e Red

 

Kada je reč o globalnom tržištu pametnih satova, isporučeno je 16,9 miliona jedinica u prvom kvartalu 2020. godine, što je pad od 7,1% u odnosu na isti period prethodne godine. Međutim, Huawei je na drugom mestu sa 2,6 miliona isporučenih jedinica, što je za 118,5% više u odnosu na prošlu godinu, i čini ga jedinim brendom koji je porastao više od 100%.

U izveštaju Međunarodne korporacije podataka navodi se da je Huawei nastavio da raste zahvaljujući snažnom prisustvu na internetu i kvalitetnim odnosima sa distributerima. Pored kineskog tržišta, Huawei je značajno napredovao i u Evropi, Latinskoj Americi i ostalim azijskim tržištima.

Tržište Huawei pametnih satova je u značajnom porastu, što je rezultat lansiranja novih uređaja u prvom kvartalu, kao i konstantne optimizacije fitnes i zdravstvenih opcija. U prvom kvartalu 2020. godine, Huawei je lansirao nove uređaje HUAWEI WATCH GT 2 serije širom sveta. Kroz konstantno unapređivanje tehnologije senzora, Huawei pametni satovi donose značajnije prednosti u odnosu na konkurente kada je u pitanju praćenje kondicije i zdravlja. Opcija merenja nivoa kiseonika SpO2 dolazi sa novom HUAWEI WATCH GT serijom, koja je takođe dobila pozitivne povratne informacije sa tržišta.

Kako Huawei tokom 2020. godine ubrzava implementaciju 1 +8 + N strategije za neometan AI život u svim scenarijima, Huawei pametni satovi se na sjajan način integrišu u Huawei ekosistem, nudeći bogatije fitnes i zdravstveno korisničko iskustvo.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela